2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردین یک کم فک کنید بهم بگید ازدواجت قسمت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 54 پست
دیگ خستم ، خیلس وقته دست و پامیزنم تلاش و چله و..

واقعیت همینه ک گفتی . تا خدا نخواد هررررکاری هم کنی نمیشه ک نمیشه . منم قد و قیافه و تیپم خوبه وضع مالیمم خداروشکر خوبه . ولی قسمتم نشد و تنها موندم . بقول خودت هیشکی هم باورش نمیشه ک تنهام حتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی سنگینی ث طلسم  و چشم زخم داریم که مانع پیش رفتن کارهامون میشه 

غسل قرانی مجرب دارم که خیلیها نتیجه دیدن ولی متنش بالابلنده ارسال نمیشه 

درخواست بده برات بفرستم

بعد از غسل هم چهل روز سوره طه یا احزاب بخون

مشکلت حل شد منم دعا کن

واقعیت همینه ک گفتی . تا خدا نخواد هررررکاری هم کنی نمیشه ک نمیشه . منم قد و قیافه و تیپم خوبه وضع م ...

💔💔

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
منم ۲۷ سالمه خواستگار ندارم دیگه نا امیدم 😔

منم دیگ فکرخودکشیم😔

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
اینجوری نیست ، اونی ک محدوده هم ازدواج کرده ، خدا ک هست ، رییس مخلوقات خدا هست ، دست بنده نیست ، ...

نه خدا هیچ کاری نمیکنه تو این مورد تقصیر خدا ننداز خدا عقل داده که خودت یه کاری کنی اگر میخوای فکر کنی خدا کار میکنع تا آخر عمر باید مجرد بمونی اگر مخالفی ریپ نزن 

خب چرا خودکشی؟ بجاش بینی عمل کن بوتاکس و ژل بزن به خودت برس سفر برو کلاس های موسیقی برو و...

عزیزم کقتی میگم همه کارکردم ینی همه کارعزیز دلم ، پوستم اوکیه قدم اوکی ، ژل هم زدم بینیمم اوکی