2777
2789
عنوان

با این شرایط طلاق میگرفتید

337 بازدید | 26 پست

خونه باباتون هیچ راهی ندارید یک بابای خسیس داشتید با زور،پول میداد یک دختر داشتید که به باباش حسابی وابسته س.اما شوهرتون یک دیونه شکاک که از صبح میخواد شما رو تا شب تو خونه حبس کنه فقط یک حقوق بخور ونمیری داره هیچ نداره جدا از بحث شکاک آدم بدی نیست و خود یک تحصیل کرده حبس در خانه و محتاج پول شوهر من نمیدونم برای زندگیم چی کنم

خونه شوهرت برا بچه ات بهتر با این اوصاف

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابدا طلاق نگیر 

طلاق برای دو قشره 

1یا خانواده حامی داشته باشی

2یا خودت مستقل باشی

در غیر این صورت پشیمونی بعدش داره

ب قول یه کلیپی نونی ک خونه شوهر بخوری صد شرف داره به نونی ک بعد طلاق سر سفره خانوادت بخوری درصورت بد بودن خانواده

ببین ی چیزی رو دلیه دلی بهت میگم

زندگی هیچ کسی گل و بلبل نیست،همه مشکل دارن، همه ها همهههههه

ب نظرم خودت برایدخودت حال خوب بساز

ب خدا ک اون بیرون هیچ خبری نیست، برگردی خونه بابا اونم ک میگی خسیس هزار بار با هودت میگی کاش طلاق نمیگرفتم

شرایطت اونقدری هم بد نیست

خیلی ها همون حقوق بخور نمیرم ندارن ب خدا

ب خودت انرژی منفی نده و خودتو ناامید نکن❤️❤️❤️

یه کلیپ دیدم که خانومی میگفت لقمه خوردن تو خونه شوهر داغون بهتر از نون خوردن سر سفره پدر و مادره بعد ...

متاسفانه برای خانواده هایی که حمایتگر نیستن کاملا درسته

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تو این دنیای بی رحم طلاق خیلی شرایط تون رو پیچیده می کنه مخصوصا که دختر تون رو باید بدید به پدری که صلاحیت نداره به نظرم با این شرایط کمی عاقلانه وباسیاست جلو برو مثلا سعی کن اعتمادش رو جلب کنی شک نکنه بهتون چیزهایی که حساس رو رعایت کن و زندگیت رو بساز ،ساختن زیباتر تا خراب کردن 

یه کلیپ دیدم که خانومی میگفت لقمه خوردن تو خونه شوهر داغون بهتر از نون خوردن سر سفره پدر و مادره بعد ...

اجازه بده موافقت نکنم. مامانم همیشه میگه یه لقمه نون تو خونه پدرت بخوری بهتر از ذلت کشیدن خونه پسر مردمه. 

اجازه بده موافقت نکنم. مامانم همیشه میگه یه لقمه نون تو خونه پدرت بخوری بهتر از ذلت کشیدن خونه پسر م ...

عزیزم تا وقتی مجردی بله

ولی بری برگردی تو خیلی خانواده ها که اکه تاپیکای همین جا رو هم بخونی میبینی اینحوری نیست

عزیزم با همسرت مهربون باش

الان اکثرا همین هستیم

مخصوصا که پای یه طفل معصوم هم وسطه

همیشه بدرقه کن و وقتی میاد خونه به استقبالش برو

بهش بگو رئیس خونه

سایه سر

فرمانده من

صداتو اصلا براش بالا نبر

محیط خونه رو براش شاد و جذاب کن

کم کم اعتمادش حلب کن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اجازه بده موافقت نکنم. مامانم همیشه میگه یه لقمه نون تو خونه پدرت بخوری بهتر از ذلت کشیدن خونه پسر م ...

مادر وپدر من خیلی خیلی آدمای مهربونی هستن ذره ای خساست تو وجودشون نیست

اما باز هم تو دوره قهرم چیزای زیادی دیدم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱