2777
2789
عنوان

مستاجرم یخچالم دردسرساز شده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 75 پست
چقدر خوب چرا خونه خودت نمیری دردسر اسباب کشی و نداشته باشی

من اولویتم اینه با مامانم همسایه بشم 

چون کارمندم بچمو صبحا باید تحویل مامانم بدم 

خونه خودم که توش میشینم ۹۴ متری و لوکسه خیلی بهش رسیدم😭چون صبحا باید بچمو ببرم خونه مامامم و نیم ساعت تو اتوبان باید دست تنها رانندگی کنم سخته و اونو دادم اجاره بیام سمت مامانم اجاره کنم

خونه دومم ۱۱۰ متریه خشک که داریم تجهیزش میکنیم 

اونم بازم خیلی دوره و محله اش هم تازه ساخته شده و بیابونیه در واقع ....

خلاصه آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی ک یخچال جا نداره میخوام یکی دیگه بگیرم چیکار کنم آخه تو یخچال هیچی نمیشه گذاشت ازین بالا پایین ه ...

اهان 

منم باهمین مشکل دارم دیگ 

بخدا تو همین یخچال هم جا کم میارم

چه برسه ساید یا اون بالا پایینا

من اولویتم اینه با مامانم همسایه بشم چون کارمندم بچمو صبحا باید تحویل مامانم بدم خونه خودم که توش می ...

باید اون یکیو بفروشی لااقل بیای بقول خودت همسایه مامانت بشی 

چقدر بخای اذیت شی بخاطر کار و بچه و خونه و...

اعصابت هم اروم‌میشه 

اهان منم باهمین مشکل دارم دیگ بخدا تو همین یخچال هم جا کم میارمچه برسه ساید یا اون بالا پایینا

من بالا پایین دارم بخدا ن یخچالش جا داره ن فیریزر میخواستم یه فیریزر بگیرم ن میشه نون گذاشت ن مرغی ن آبی هیچیییی

خب برو خونه خودت حوصله مستاجری داری

هر دوتاش از مامانم دوره

خونه خودم خیلی لوکس و قشنگه مرکز شهره دسترسی عالی ، اما بخاطر مامانم دادم اجاره باید تخلیه کنم و نزدیک مامانم خونه اجاره کنم😔همش میگم چه غلطی بود من کردم

یکیش که محله اش تازه احداثه خیلی ناجوره ، تا اسفالت اینا بشه بازم دوسه سالی طول میکشه 

باید اون یکیو بفروشی لااقل بیای بقول خودت همسایه مامانت بشی چقدر بخای اذیت شی بخاطر کار و بچه و خونه ...

بازار نیست دیگه

چند ماهه گذاشتیم فایده نداره 

آخر گفتیم اجاره بدیم

باز مسکن فلللج شده بخدا هرکی میخواد بفروشه نمیتونه