2777
2789
عنوان

خواهرشوهر نفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 24 پست
بخدا همین که خونت جداست اختیار زندگیتو خودت داری به این جور چیزا اصلا اهمیتی نده اصلا به یه ورتم نگی ...

متاسفانه برام مهمه تو جمعی که میرم بقیه دیدشون نسبت بهم بد نباشه

اینا انقدر پشت سرم حرف زدن دلم نمیخواد دیگه جایی برم

خستم کردن میدونستن اینجور خامواده ای هستن عمرا با شوهرم ازدواج میکردم

تا الان قطع رابطه بودم عزیزم فقط گاهی خونه باباش اینا میرفتم هررجا میرفتم نشسته بودن پشت سر خودم و خ ...

خوب دیگه‌گفتی دلت خنک‌ شد دیگه هر کار کردن محل نده‌اینجوری بیشتر‌لجشون‌‌ میگیره ادم حسابشون نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش رو نده محل نده استوری هاشم نگاه نکن فکر کنم چ خبره تولد بچت هم دعوتشون نکن

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

الان شروع کردن که داری تهمت میزنی شوهرمم میگه نکنه قصد بدی نداشتن

شوهرتم که داره طرف خواهرشو میگیره

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

انقدر راحت قسم میخورن و میزنن زیر گریه آدم عذاب وجدان میگیره اعصابم از دست خودم خورده چرا بازی میخور ...

وا پس چه دروغو هسنتد 

اون تیکه آخرش

حمایت از@کالای ایرلنی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

و به شدت مظلوم نما

پس چه فتنه هایی هستن