2777
2789
عنوان

هدیه

30 بازدید | 6 پست

شب شام مهمون هستیم رستوران یک باکس گل گرفتم با یک جعبه شکلات به نظرتون کافیه؟! 

اگر نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم مطرح کنید و پیشنهاد بدید❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بله خیلی شیک و مجلسی موید باشید

ممنونم جانم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی 

میشه تجربه اتو از عمل اسلیو بگی 

من بی ام. ای ام ۴۱/۵ هس بنظرت با رژیم. میتونم کم. کنم و نگهشدارم یا عمل کنم 

شما بعد عمذ دچار اسهال یا یبوست نشدی؟ 

اینکه بعضیا میگن بلافاصله بعد خوردن غذا دستشویی باید برن؟! 

یا مشکل نا متقارن لاغر شدن و یکدست لاغر نشدن نداشتین؟! 

سلام عزیزم خوبی میشه تجربه اتو از عمل اسلیو بگی من بی ام. ای ام ۴۱/۵ هس بنظرت با رژیم. میتونم کم. کن ...

سلام جانم ممنونم

به نظرم عمل بهتره تو این شرایط 

نه مشکلی نداشتم اون برای بای پس هست که سیستم گوارش و روده تغییر میکنه

نامتقارن لاغرشدن هم نداشتم

سلام جانم ممنونمبه نظرم عمل بهتره تو این شرایط نه مشکلی نداشتم اون برای بای پس هست که سیستم گوارش و ...

ممنونم ازینک جواب دادی 

دکترت کی بوده 

من الان چند تا دکتر پیدا کردم نمیدونم ب کدوم مراجعه کنم.. دارم پیجاشونو زیر تظر میگیرم

ممنونم ازینک جواب دادی دکترت کی بوده من الان چند تا دکتر پیدا کردم نمیدونم ب کدوم مراجعه کنم.. دارم ...

خواهش میکنم 

دکتر فرهمند 

شما برید پیش پزشکی که همه عملها رو انجام میدن تا انتخاب خوبی براتون داشته باشن