2777
2789
عنوان

والا آدم حسودی نیستم اما 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 65 پست
یکبار فقط

واقعا برات متاسفم 

برو بچه های دیگه رو ببین که پول ندارن نون بخرن میرن کارگری  کمک حال پدر مادرشون 

اون وقت تو ناراحتی که مدل ایفونت پایین تر از فامیلته 

ناشکری واقعا 

من نوزده سال سن دارم ی سامسونگ مدل پایین دارم 

ایشالله خدا امثال ادمایی مثل تو رو هیج وقت به جای بالا نرسونه تا قدر شناس باشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عب نداره ارزش داشت مقاومتت😂

زنیکه معلوم بود 

از همین پشت تلفن چه وزه ایه

منم گفتم هنوز منو نشناختی بخدا حرف میزدم اشکم میمود 

ولی باز مقاوم بودم خدا لعنتش کنه بعدش که همچی تموم شد چند وقت بعد سردردام شروع شد و چند ماهی قرص ضد استرس میخوردم

واقعا برات متاسفم برو بچه های دیگه رو ببین که پول ندارن نون بخرن میرن کارگری کمک حال پدر مادرشون او ...

موضوع قدر نشناسی نیست من خودمم الان پول نداریم اون آیفونم ط.لا برای چند سال پیش داشتیم فروختیم فکر میکنی ما کم سختی میکشیم هی موندیم نهار چی بخوریم شام چی بخوریم بنظرت واسه چی گوشی فروختم واسه اینکه کمک حال پدرم باشم پدرم خودش راضی نشد گفت یه گوشی واسه خودت بگیر چند وقت پیشم دنبال کار بودم حتی رفتم ولی شرایطش بهم نخورد منظورم آیفون نبود منظورم این بود الان من کفش ۱ میلی میخام یا هر کادو ارزونی اما پول همونم نیست لطفا قضاوت نکنید و بی جا در حق کسی دعای ناخیر نکنید 

درود به شرفت

نکنه شما هم اومدی حرف بارمون کنی اومدیم درد دل کنیم همه فکر کردن موضوع آیفون و پوله خجالت نکش بگو

بیخال تن سلامت به همه چی می ارزه. حسادت نکن تلاشتو کن خدا هم بهترشو بهت میده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بیخال تن سلامت به همه چی می ارزه. حسادت نکن تلاشتو کن خدا هم بهترشو بهت میده.

حسادت نکردم اینو تو عنوان هم تاکید کردم 

فقط خاستم بگم دارم پسرفت میکنم و

حتی کسی یادش نیست تولدمو همین

یکم بالا تر نگاه کن حتی یه خانومه مستقیما نفرینم کرد یه بار انرژی منفی انداخت بهم

چی بگم والا خب اینجا تبادل نظره من نفرینو قبول ندارم و رفتارش زشته اما از نظرات بقیه درس بگیری خوبه. نه نظر تند. سعی کن بهش فکر نکن. یروزی انشالله تو هم موفق میشی. 

چی بگم والا خب اینجا تبادل نظره من نفرینو قبول ندارم و رفتارش زشته اما از نظرات بقیه درس بگیری خوبه. ...

این خانوم به دید دیگه نگاه میکنه به این نگاه نمیکنه هرکسی شرایط زندگی خودشو داره قانون آدما اینه همیشه یه بالاتر از خودشون نگاه میکنن نه پایینتر نفرین ناحق بدترین کاره الان چه گناهی کردم واسه یه حرف بد ایشون کل روزم خراب شه اولین باره کسی اینجا نفرین میکنه 

این خانوم به دید دیگه نگاه میکنه به این نگاه نمیکنه هرکسی شرایط زندگی خودشو داره قانون آدما اینه همی ...

ولشون کن بیخیال بقول خودت دید اون اینجوره. شاید همینا باعث بشه تا شما هم موفق بشی. اینجا مجازی بشنو و بگذر