2777
2789
چون عقدی زنشی هیچ موردی نداره خیلیا تا عقد میکنن میرم سر زندگی عقد رسمی و شناسنامه و ثبت بشه برو خوش ...

اره درسته اخه خالم گف عه دومادسر خونه شده بدم اومد گفتم اون مال بعد عروسیه نه عقد

ینی سرکار ک رفت دایم خونه شما بود تا خونه بگیرید؟ چقد زمان برد ببخش میپرسم چون منم اینه شرایطم میترس ...

خب عقد هستین چه حرفی عزیزم،  شرایط فرق میکنه اگه خونه مجردی بگیره بعد عروسی باید عوضش کنه،  اگه خونه معمولی بگیره تا عروسی باید اجاره ی مفت بده.  قبلا کجا می موند همونجا بمونه یکی دو روز هم بیاد خونه ی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و شوهرم دور بودیم ولی مدتی که کاشان زندگی میکردم میدیدم که دامادها از شب عقد تا عروسی کلا تو خونه پدرزن زندگی میکنن و خونه خودشون نمیرن اصلا

اغلب هم دو سه سال اونجا آوارن تا بقول خودشون از سفره پدرزن بخون و جم و جور کنن خونه بخرن بعد برن سر زندگیشون

ببین نظر خانوادت چیه اگر خوششون نمیاد بگو بهش که یه اتاقی سویتی چیزی اجاره کنه برا خواب شبش حداقل

چون برا مادرت و خواهرات سخت میشه همش چادرچاق چونه بمونن

من و شوهرم دور بودیم ولی مدتی که کاشان زندگی میکردم میدیدم که دامادها از شب عقد تا عروسی کلا تو خونه ...

ن راحتن باهاش... اینم جایی نداره اینجا... تازه هم شغلش و مشغول میشه... میگم برااین مدت زشته بره سوییت

پس اونجا نره بهتره، چقدر میخواهین عقد بمونین؟ پدرت مشکلی نداره؟ شغلش چیه تعطیل زیاد داره یا صبح می ...

ن خانوادم اگ سرکار باشه کار ندارن... اره صب میره غروب میاد.... عقد دیگ خدا میدونه ولی فک نکنم زیاد بشه

اخه عروسی مشخص نیس نمیشه کرایع الکی بده

میخوای خونتون نگهش داری تا آخر؟

خونتون اپارتمان یا ویلا؟ بزرگه یا کوچیک؟

اتاق خواب جدا براخودت داری؟

چون بعد مدتی بمونه از چشم خانوادت میفته و شروع به اذیت کردنت میکنن

میخوای خونتون نگهش داری تا آخر؟خونتون اپارتمان یا ویلا؟ بزرگه یا کوچیک؟اتاق خواب جدا براخودت داری؟چو ...

خانوادم اک بره سرکار کار ندارن صب میره غروب میاد... ویلاییه.... اگ خدا بخاد فک نکنم زیاد زمان ببره عقدمون

خانوادم اک بره سرکار کار ندارن صب میره غروب میاد... ویلاییه.... اگ خدا بخاد فک نکنم زیاد زمان ببره ع ...

ببین زیرزمینی بالا پشت بونی جایی براخودتون جور کنید که از جمع خانواده جدا باشید عزیزترید تا تو خونه

ن خانوادم اگ سرکار باشه کار ندارن... اره صب میره غروب میاد.... عقد دیگ خدا میدونه ولی فک نکنم زیاد ب ...

دوران عقد بابا ها حساس میشن 😂 اگه بابا و مامانت چیزی نگن خب بمونه چه اشکالی داره،  حرف مردم هم به تخمدان چپت😂 

ولی مواظب باش کار دستت نده تو دوران عقد...