2777
2789
عنوان

مامانم ولم کرد رفت همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 68 پست
والا حق داره مامانتعمت اینقدر پولداره اونوقت برای مادر خودش نمیتونه خرج کنه؟؟ باباتم چک داره خب توی ...

دلخور باشه اشکال نداره ولی رو مخ من نره حالم خوب نیست همش بهشون چیز گفت هی تو گوش من 

عصابم خرابه بخدا امتحان دارم

پولدارا خیلی خصیصن 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دو برابر ارث بردن ناراحت نمیشن عروسا ولی از دو تومن خرج خیرات کردن ناراحت میشن😐

نه والا عروسم ماروازارث محروم کردن .به شوهرم ومنم گفتن باید شماازمانگهداری کنید دخترا گناه دارن.همه پولارو دادن به اونا...هرموقع عید میشه زندگیشو تمیزمیکنم آخرسر مادرشوهرم به همه میگه دخترام تمیزکردن .چقدرزحمت کشیدن .برام ذره ای اهمیت نداره ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
برا مراسم پدر بزرگ و مادر بزرگ منم عمم ریالی خرج نکرد وبی حقیقتا نه ما بچه ها و نه مامانم اصلا فکر ن ...

از ارث کم میشه عزیزم 

ماهم ارثی نداریم

خب حق داره عزیزم خونواده پدری خودم هم همینجورین و مامانم توی این زندگی خیلی زحمت کشیده و خب باید تخل ...

بله واقعا میفهمم چی میگین ولی خیلی بد با بابام صحبت کرد ، راستش من بابامو بیشتر دوست دارم خیلی مهربونه و قلب پاکی داره اما مامانم یه ریز پشت عمه هام بد میگه 

حق با مامانتوقتی قرار پول رو پدرت بده.پس خود پدر مادرت باید تصمیم بگیرن برا اولین عید خرجی بدن یا نه ...

اره عمم رفته غذا سفارش داده حلوا و شیرینی خریده با نوشابه و کیک و آبمیوه 

دلخور باشه اشکال نداره ولی رو مخ من نره حالم خوب نیست همش بهشون چیز گفت هی تو گوش من عصابم خرابه بخد ...

خبب حق بده بهش دیگه دلخور شده از دستشون خواسته باهات درد و دل کنه

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

به نظرم تو کلا دخالت نکن گلم

من اصلا کاری ندارم 

مامانم رو مخ من می‌ره هی کارا عمم رو تجزیه تحلیل می‌کنه غر میزنه منم می‌شنوم 

یکی کارها رو کرده یکی دیگه هرینه ها رو داره میده .بنظرم منصفانه هست اگه واقعا کارها رو عمه ات انجام ...

چه کاری؟

من نمی‌دونم ولی عمم رفته با پول بابام همه چیو سفارش داده 

بله واقعا میفهمم چی میگین ولی خیلی بد با بابام صحبت کرد ، راستش من بابامو بیشتر دوست دارم خیلی مهربو ...

خب بالاخره مادرتم سهمی از این زندگی داشته و داره 

بنظرم اصلا خودتو درگیر این مسائل نکن 

و این رو هم بدون ک عمه تم خوبی مادرتو نمیگه 

و یا حتی از پدرت هم شاید راضی نباشن و پشتش هزاران چیز و کمبود و بزارن 

پس اصلا خودتو درگیرش نکن و این رو هم بدون مادرت حق داره