2777
2789

پارتنر من هر شب ساعت نه و نیم اینا از محل کارش برمیگرده و هر روز هم تقریبا موقع رفت و برگشت زنگ میزنه بهم ولی داخل محل کارش آنتن نمیده و در دسترس نیست 

حالا دیشب ساعت ده تازه گوشیش اومد تو دسترس دو س باری ک زنگ زدم جواب نداد و زنگ نزد 

تا اینکه ساعت یازده یازده و رب انلاین شد گفت تازه رسیدم خونه ببخشید زنگ نزدم سرم خیلی شلوغ بود 

حالا اگه زنگ زد امروز جوابش و بدم؟؟؟

دادم چطوری رفتار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه چیزایی گیر میدین، شاید بنده خدا گیر بوده نتونسته دقیق اون ساعت زنگ بزنه

اییقد زود میخوان تنش توی رابطه ایجاد کنین

🍂دَوامُ الحال مِنَ المحال هیچ حالی دائمی نیست🍂

عزیزم شغلش چیه؟ تو بعضی شغل‌ها ممکنه راست گفته باشه

ازاد و الان اوج کارشون 

نگرانش ک شدم پیام دادم دوستش دوستش فقط گفت دیر تر از ما بسته ولی نگفت چه ساعتی 

ولی مسئله اینه اگه سرکارش بوده پس چرا گوشیش انتن داده از ساعت ده چون اونجا اصلا انتن نداره

خیلی خوب جواب بدهطوری رفتار نکن که فکر کنه تو هر لحظه به فکر اونی و اگر یک روز تماس نگیره حالت بد می ...

خیلی رفته رو مخم 

اونجا محل کارش انتن نمیده 

فاصله خونشون هم بیست دیقه اینطوراس 

گوشیش از ده تا یازده و ربع در دسترس بود ولی جواب نداد

به چه چیزایی گیر میدین، شاید بنده خدا گیر بوده نتونسته دقیق اون ساعت زنگ بزنهاییقد زود میخوان تنش تو ...

دارم میگم اونجا انتن نمیده گوشیش ولی از ده تا یازده و رب گوشیش انتن داد و جواب زنگای منو نداد با اینکه پیاده برمیگرده 

اون تایم سرکارش نبوده مطمئنم

خیلی رفته رو مخم اونجا محل کارش انتن نمیده فاصله خونشون هم بیست دیقه اینطوراس گوشیش از ده تا یازده و ...

اره واقعا حق داری آدم ناراحت میشه الان منم ناراحت شدم

ولی ایشالا درست میشه ناراحت نباش