2777
2789
عنوان

من تا الان کافه نرفتم😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میان سرمیز سفارش میگیرن ازتون 

منو هم معمولا رو میز هست اما اونایی که اسکن میشه ؛ دوربین گوشی رو بزا‌ رو حالت عکس برداری بعد دوربین منو رو اسکن میکنه وارد میشی به صفحه جدید و آیتم های نوشیدنی کیکها بستنی و …. رو با قیمت میبینی 

یه ابمیوه طبیعی سفارش خوبیه برای قرار اول ، شیک هم خوبه اما ابمیوه خوردنش راحت تره

بعضی جاها صورت حساب میارن سرمیز اما اغلب موقع رفتن دم صندوق حساب میکنن 

اینا همه ش عهده کسی هست که دعوتت کرده نگران نباش

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

دنیای اینستا با دنیای نی نی سایت چرا اینقدر فرق داره؟

بچه های اینستا بیست و چاری  کافه هستن 

صبحونه کافه 

عصرونه کافه

قلیون کافه

عجیبه 

انگار دو تا کشور مختلف توی ایران هس✅

دنیای اینستا با دنیای نی نی سایت چرا اینقدر فرق داره؟بچه های اینستا بیست و چاری کافه هستن صبحونه کا ...

چون تو نی نی سایت ادما روی واقعی خودشونو نشون میدن بدون هیچ ترسی و هرچی بخوان میپرسن چون کسی نمیشناسمشون 

برای مثال من میدونم هیچکس(ممظورم اشنا...) هیچوقت فکر نمیکنه من بلد نیستم برم کافه...