2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی هنوز دلت برای اونه چرا پس اینو انتخاب کردی؟ 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

عزیزم اونم رفته با یکی دگ رل زده 😭

خب اون شاید واقعا طرفو دوست داشته که باهاش رل زده

اما تو نباید برای انتقام اینکارو میکردی

با احساسات و قلب یکی دیگه بازی نکن صرفا برای انتقام

اینا حق الناسه هاااا

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

بهش پیام دادم بلاکم کرد

به اکست؟ 

خب ببین پسرا هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت کسیو بلاک نمیکنن مگه اینکه واقعااا دیگه قید اون طرفو زده باشن و نخوانش دیگه

اره از سمت من بود یکسال

حالت بد میشه چون خودتو سرکوب میکنی

جدایی به این معنی نیست ک باید ۱۰۰ از طرف متنفر باشی بلاخره اون ادم روزای خوبم براتون ساخته الان ذهن انسان بخصوص افرادی ک مهرطلبن یه طوری هست که خاطرات بد و منفی رو فراموش میکنه و خوبی های گذشته رو به یاد میاره

خودتو سرکوب نکن بزار احساساتت خودشونو بروز بدن تو خلوتت رو برگه بنویس

اون ادم چکار کرده بود ک حاضر نبودی دیگه بمونی