2777
2789

سلام

من خودم چون باحجاب و پوشیده هستم، دخترمم الان ۶ سالشه و هرجاااای بخوایم بریم روسری و کلیپس و چادر میپوشه

تازگیا میگه میخوام مثل تو کفش و جوراب هم بپوشم

دختر به مادر نگا می‌کنه و مثل اون رفتار می‌کنه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر ندارم خودم ولی مامانم یادمه دیگه 5 سالم بود میخواستم برم بازی کنم بهم میگفت لباس استین بلند میپوشیدم میخواستم برم بیرون روسری هم همینجوری میپوشیدم معمولا دیگه با روسری بودم تا 9 سالگی که اجازه داد چادر سرم کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلاممن خودم چون باحجاب و پوشیده هستم، دخترمم الان ۶ سالشه و هرجاااای بخوایم بریم روسری و کلیپس و چاد ...

خدا حفظش کنه انشاالله بله واقعا اونا اول به خودمون نگاه میکنم ولی تجربه ثابت کرده اجبار و زور هم نتیجه عکس داره

از هر وقت التماسم کنن! معمولا حدود ۳ سالگی روسری و چادر میخوان، پنج دقیقه سر میکنن، بعد در میارن

سن مشخصی هم نداره.

هیچوقت هم به دخترام نگفتم و نمیگم بفرما این ملزومات حجاب! با حجاب شو

خودشون الگو برداری میکنن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خدا حفظش کنه انشاالله بله واقعا اونا اول به خودمون نگاه میکنم ولی تجربه ثابت کرده اجبار و زور هم نتی ...

ممنونم عزیزم

ان‌شاءالله خدا گل دختر شما رو هم حفظ کنه

بله من اجبار نکردم.... ب اختیار خودشه

تازگیا میگه ساق دست میخوام، بهش میگم تو کوچیکی

میگه سایز کوچیک برام بخر

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

سلاممن خودم چون باحجاب و پوشیده هستم، دخترمم الان ۶ سالشه و هرجاااای بخوایم بریم روسری و کلیپس و چاد ...

ولی من برعکس گفته های شما رو ب کرات

دارم میبینم

البته وقتی بزرگ تر میشن

فکر نمیکنم ربطی بینش باشه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
ممنونم عزیزمان‌شاءالله خدا گل دختر شما رو هم حفظ کنهبله من اجبار نکردم.... ب اختیار خودشهتازگیا میگه ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون از لطفتون چه خوب میتونی تشویقش کنی و براش جایزه مناسب هم تعیین کنی

تربیت بچه‌ها خیلی ظرافت داره.

پدر و مادر مثل مجسمه‌سازی  ماهر  که باید مرحله به مرحله  به پیکره‌ی فرزندشون شکل بدن.

فکر می‌کنم یکی از مهم‌ترین مسائل برای تربیت دینی و هدایت بچه‌ها به سمت ارزش‌های پدر و مادر اینه که  پدر و مادر محبوب فرزندانشون باشند، به هیچ عنوان بهشون دروغ نگن، یک راهنما و خیرخواه تمام و کمال برای فرزندان باشند طوری که شبیه شدن بهشون آرزوی فرزند باشه.

تو چنین اتمسفری آموزش‌های دینی و یاد دادن احکام کار ساده‌ای می‌‌شه اما خدای ناکرده اگر برعکس این در دل بچه‌ها تخم نفرت والدین کاشته بشه؛ همه چیز نتیجه‌‌ی عکس می‌ده.