2777
2789
عنوان

سلیطگی بیشتر جوابه یا بی تفاوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 57 پست
سیاست زیاد انجام دادم انگار رو این جواب نیس

سیاست واسه آدمای صبوره من خودم زود از کوره در میرم سلیطه بازی در میارم 😂

ولی همیشه جواب خوب نگرفتم تجربم میگه سلیطه بازی تو جمعایی تحصیل کرده اصن جواب نمیده ولی اگر طرف بی سواد و بی فرهنگ باشه خیلی خوب جواب میده 

این کاربری برای من و دوستم❤

اخه چندین بار بهش تذکر دادمولی اینبار خشن تر تذکر بدم؟ یا کلا بی تفاوت باشم؟

من باشم نامزدی و بهم میزنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نامزد اینجا معنی دوست پسرهم میده

اره یجورایی

حالا فن سلیطگی بزنم برا نامزد یا بی محلی؟ 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

سیاست واسه آدمای صبوره من خودم زود از کوره در میرم سلیطه بازی در میارم 😂ولی همیشه جواب خوب نگرفتم ت ...

نه بابا این دانشگاه رفته اس 😂

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

هردوتا غلط و به شدت ازچشم میفته خانم

پس چطور؟ 

تخم درآوردن ،یه کم سلیطگی تو زندگی لازمه همش کوتاه بیاید ازت سوء استفاده میشه

اها اره

اخه بعضیا تو نی نی سایت گفته بودن بی محلی کردیم شوهرامون ادم شدن تغییر مثبت کردن مثلا

نمیدونم سلیطه که باشی طرف فرارمیکنه .باسیاست جلوبرو

سیاست چطور ینی؟ 

یکم توضیح میدی لطفا؟ 

فقط همین دوتا گزینه هست؟ با گفتگو و صحبت راجع به ناراحتیتون مشکل دارین؟ بعضی وقتا فقط یه سوتفاهم ساده پیش اومده که ما واسه خودمون بزرگش کردیم، عاقلانه رفتار کنید ازدواج بچه بازی و لوس بازی نیست.

آخه بدشانسی اینه اگه بی محلی کنم اونم زود از اخلاقم میفهمه و جبهه میگیره

فقط همین دوتا گزینه هست؟ با گفتگو و صحبت راجع به ناراحتیتون مشکل دارین؟ بعضی وقتا فقط یه سوتفاهم ساد ...

اخه چندین بار بهش گفتم