2777
2789

غم و ناراحتی ک نرفت هر کاری کردیم بیشار شد ک کمتر نشد

حالا چطور میشه تحملش کرد

کسی فکری کرده براش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتي ميفهمم خدا تو همه سختي ها كنارمه برام اسون ميشه

چطوری مفهمی خدا هست تو اوج مشکلات و غم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم سوره انشراح رو بخون خیلی خوبه دقیقا برا همین مورده

عزیز هر روز میخونم ولی نگفت چقدر بعد سختی اسانی هست

چقدر باید تحمل کرد

انقدر ترس کشیدم و تنم لرزیده، الهی خدا ذلیل کنه باعث و بانیشو، که دیگه غم برام اهمیت نداره

از چی ترسیدی

عزیز هر روز میخونم ولی نگفت چقدر بعد سختی اسانی هستچقدر باید تحمل کرد

میفهمم واقعا 

واقعیت اینه که بیش از ۱۰۰ سال عمر مفید نداریم

بهترو خفن تر ما اومدن و رفتن

پس رسیدن همیشه هدف نیست

رسیدن به خواسته همیشه ملاک نیست

یه زندگی معمولی که یه لایک از خدا داشته باشه خوبه

بقیش همه یه سری تست برای اینه که ببینن درصد خلوصمون توی استقامت صبر تلاش امید توکل مهربونی ، سخاوت و.... چیه

چون با توجه به همین درصد خلوص جایگاهمون توی ابدیت تعیین میشه 

حالا اگه در حد معمول اوکیه شکرگزاری و برای بقیش اول امیدو تحمل و ... بعدشم پیدا کردن راه

اگه راه درست نبود  اونقدر بمون که یه در باز شه

چون خودشم گفته که  و من یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب

هرکس تقوا پیشه کند (یعنی هرکی بنیان فکریش  حدودا اینا که گفتم باشه و بدونه کجای دنیا وایساده و سر اون عقیدش یه سری کارا رو بکنه و یه سری کارا رو نه  و حواسش باشه خدایی هست)، خدا براش از جایی که خود طرف فکرشم نمیکنه روزی میفرسته و یه در براش باز میکنه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

میفهمم واقعا واقعیت اینه که بیش از ۱۰۰ سال عمر مفید نداریمبهترو خفن تر ما اومدن و رفتنپس رسیدن همیشه ...

ممنون انشالله

اتفاق این ایه سوره طباق هم میخونم

بیقراری کردن پشت یه در بسته جواب نیست آبجی

رد شو بقیشو بسپر به خودش

مگه مثلا ما چیزی حفظ میکنیم، خودمون اون دیتا رو میدیم مغزمون کجا بره بشینه، کدوم قسمت بره تحلیل شه؟

دقت کنی چیز زیادی دست ما نیست جز اراده 

دید جز به کل

و کل به جز 

اینو باید تمرین کنی 

پشت در بسته واینستی بیقراری نکنی

من خودمم به خودم اینو میگم الان دارم مینویسم خودمم تکرارش کنم، انجام بده رد شو،انجام بده نتیجه رو بسپارو رد شو

با همین دعاها و قرآن خیلی قوت پیدا میکنی و کلا خودتو حفظ میکنی 

حالا من خودم به شخصه گوش دادن مداحی، یادم میاره که حتی ائمه هم از آدما زجر کشیدن و چه سختیایی کشیدن 

مصیبتش انقدر بزرگه که بهم صبر میده و مشکل خودم خیلی چرتو پرت به نظر میرسه چون که اونا بعد عملشون جهانی بوده

اونا خیلی حرکتشون و ... عمق داشته و کلا من چیزی نیستم و غمم بی ارزشه در قبال غم کسی که حتی به ۱۰۰۰ سال بعد خودشم فکر کرده که اگه یه جا نتونم پای دین وایسم، دیگه کسی نمیفهمه و نمیدونه چطور باید با شجاعت گفت نه! الان خیلیا حتی دین ندارن الگوشون امام حسینه سر همین شرف سر همین استقامت

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ممنون انشاللهاتفاق این ایه سوره طباق هم میخونم

قربونت🥰💗😘من از تهه قلبم برات بهترین اتفاقا رو میخوام الهی که خود امام زمان گره کارتو باز کنه و قلبتو  و عزیزاتو شاد کنه 🥰💗😘😘😘

قربونت🥰💗😘من از تهه قلبم برات بهترین اتفاقا رو میخوام الهی که خود امام زمان گره کارتو باز کنه و قل ...

بزرگوارید 

متشکرم برای دعا انشالله