2777
2789
عنوان

جوانی در استانه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی شما بروبگرد دختر نون رب خور خونه بابا بگو مسر حقوقش ۲۰ تومن ببین چ اسمون ریسمونی میبافه برات

مشخص کینه و نفرت زیادی از زندگیت داری. امیدوارم شوهر توم خوب باهات رفتار کنه اگه متاهلی و نمیدونم شغلش چیه ینی درامدش 50 یا 100 تومنه؟ خیلی خوبه خوشبحالت وچقدر تو خوبی 

چقدر بچه ایی۷۹درصد ازدواجا طلاق شدهفعلا ترمز ازدواج بکس ک اوضاع خرابهوالدینت کار خوبی میککن دنبال زن ...

همین مونده شماهایی که ازدواج کردید و سرو سامون گرفتید واسه مجردا نظر بدید😒!

به خدا که خودتم هم سن ایشون بودی ازدواج میکردی الکی فاز بر ندارید

‌•●{~~}●•  من‌ 
اوکی شما بروبگرد دختر نون رب خور خونه بابا بگو مسر حقوقش ۲۰ تومن ببین چ اسمون ریسمونی میبافه برات

اینقدر دختر خوب و زندگی کن زیاده که حد نداره اگه استارتر کمالگرا نباشه خیلی راحت میتونه ازدواج کنه من الان پسر خودم ۲۱ سالشه به محض اینکه لیسانسش رو گرفت براش آستین بالامیزنم تازه پسر من معلمه و حقوقش از استارتر هم کمتره ولی میشناسم دخترایی رو که ملاک انتخابشون پول نیست بلکه دنبال اخلاق و انسانیتن دنبال اعتقادات دینی و الهی استن نباید چون میزان درآمد اسی به مزاجت سازگار نیست اینجوری از ازدواج زدش کنی

از تاپیک‌هاتون دریافتم که بخاطر مال و اموال روحیه‌تون بهم ریخته که اینجا اینطور صحبت می‌کنید.

چرا فکر کردید همه باید در رفاه کامل زندگی کنند؟

میگم همش لفظی میگن کمک میکنیم فلان ولی در عمل 0

خب پس مثلا واسه ماشین اقدام کن پولو میدن دیگه

وقتی میبینی خیلی نمی‌جنبن خودت دست به کار شو و راه بندازشون که کمکت کنن. دیگه همه خانواده مثل هم نیستن کارِ تو سخت تره یکم ولی نشد نداره

‌•●{~~}●•  من‌ 
بخدا دوستای من صبح با ی دخترن شب با یکی متاهل و بیوه و به هیچکس رحم نمیکنن .بخدا منم میگم عین اونا ش ...

خب اونا الان اکثرشون هم hpv دارن و هزارجور بیماری دیگه. 

دنبال شغل دوم باش. چی خوندی؟ رشته ات چیه؟ 

از تاپیک‌هاتون دریافتم که بخاطر مال و اموال روحیه‌تون بهم ریخته که اینجا اینطور صحبت می‌کنید.چرا فکر ...

اینا اون دسته این که صبح تا شب تو اینستا ولن .همش درحال مقایسهن و هیچوقت از زندگی شون لذت نمیبرن