2777
2789
عنوان

به امید روزی که تو جاده های اروپا

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 38 پست
لول ارزوهام بالاست ولی پولم....😂😂البته خدا بخواد همه چی ممکنه انشالله میتونی عزیزم

به کدوم کشور اروپایی علاقه داری؟ من از زبان ایتالیا خوشم میاد پیج یکی داشتم تو بلژیک بود مناظرش ثل نقاشی بود

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

به کدوم کشور اروپایی علاقه داری؟ من از زبان ایتالیا خوشم میاد پیج یکی داشتم تو بلژیک بود مناظرش ثل ن ...

راستش من سوئیس کشور رویاهامه 

ولی بعید میدونم به عنوان مقصد اول بتونم برم اونجا 

منم تصمیم دارم برا بورسیه udsایتالیا اقدام کنم 

البته اگه پولش جور شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راننده حادثه آفرین نباش درست رانندگی کن از مسیر لذت ببر

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

چشم گلم 😁😍شما دعا کن پولش جور شه ، من با احتیاط رانندگی میکنم

انشالله که جور میشه و همه‌ی  خواستهات میشن داشته هات❤️😘

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اهوووم منم دوست دارم تایلند برم کلا اونجا زندگی کنم دعا کن جور بشه زودتر برم راحت شم 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

الهی آمینکاش جوونامون توهمین مملکت ب حداقل های ی زندگی بتونن برسن.خیلی زندگی سخت شده

Bmw و ۲۲۰ تا سرعت، حداقل های زندگی جوون هاست؟؟؟!!!!

حتما بعدشم یکی رو زیر بگیره یا خودش چپ کنه، اینم جز حداقل هاست 😑😑😑😑

Bmw و ۲۲۰ تا سرعت، حداقل های زندگی جوون هاست؟؟؟!!!!حتما بعدشم یکی رو زیر بگیره یا خودش چپ کنه، اینم ...

باباااااااا

این ۲۲۰تا رو جدی نگیرید 

آخه کدوم خری با ۲۲۰تا رانندگی میکنه 

هرچقدم جاده امن باشه 

بعدشم بی ام و اونور مثله اینجا رویای دست نیافتنی نیست خواهرم

باباااااااااین ۲۲۰تا رو جدی نگیرید آخه کدوم خری با ۲۲۰تا رانندگی میکنه هرچقدم جاده امن باشه بعدشم بی ...

پس چرا همه ی جوونای خودشون bmw  ندارن؟

خدایی حالتون خوبه؟!

عزیزم اونجا ماشین ارزون تر هست، ولی به خاطر گرونی شدید بنزین، اصلا به صرفه نیست و خلاصه اونجا هم همه ی مردم نمیتونن چنین رویایی رو محقق کنن