2777
2789

من ۷ ماهه غده لنفاوی زیر فکم کمی ورم داره رفتم اونموقع اوایل سونو گفت راکتیو هست و سایزش ۶ میل نشون ۵ تا دکتر دادم گفتن برو زندگیتو کن راکتیو هست مهم نیست سایزشم زیاد نیست اما نرفت کلی آنتی بیوتیک هم خوردم نرفت... خیلی میترسم دخترم خیلی کوچکه خیلی وابستمه دیروز انقد گریه کردم

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد استرس نداشته باش، وقتی گفته مهم نیست، منم غدد لنفاوی برجسته دارم سالیان ساله، خوبم نمیشه حالا ه ...

شما کجای بدنتون هست ؟؟ آخه من یه مدت بود اصلا بهش دست نمی‌کردم دیروز صبح دست زدم دیدم اوه هنوز هست هنوز مثل روز اول از چندتا پزشک متخصص آنلاین پرسیدم گفتن باید حتما بررسی بشه باید سریع بری دکتر برا همین یهو شوک شدم گفتم نکنه سرطان هست و من دیر اقدام دارم میکنم

شما کجای بدنتون هست ؟؟ آخه من یه مدت بود اصلا بهش دست نمی‌کردم دیروز صبح دست زدم دیدم اوه هنوز هست ه ...

گلوم هست چنتا هم هست اضاف هم میشه بهش، بچه کوچک داری با این روحیه ضعیف اخه؟ تا هر وقت چک کنی استرس داری رها کن استرست میره

گلوم هست چنتا هم هست اضاف هم میشه بهش، بچه کوچک داری با این روحیه ضعیف اخه؟ تا هر وقت چک کنی استرس د ...

اره بخاطر بچم میترسم دیروز انقد تو گوگل و سایت های پزشکی گشتم دیوانه شدم نمی‌دونم برم دکتر یانرم