2777
2789
عنوان

دوست دارم ظالم ترین ادم باشم

88 بازدید | 10 پست

دیگه از آدم خوب بود خسته شدم کاش میشه بتونم نقاب آدمای بد رو بزارم روی صورتم کاش میشد هیچ کس برام مهم نباشه دلسوز نباشم ساده نباشم دنیا برای من جای خوبی نیست من با این دنیایی که بر خلافه رفتارم حرکت میکنه نمیتونم جور بشم ..

چرا اینقدر مظلومم چرا همیشه بد میارم 

هر روز کارم گریه کردنه 

چرا زندگی من درست نمیشه ..

اینکه تو زندگی بقیه دخالت نمیکنم .دل کسیو نمیشکنم .اینکه با رفتار خوب برخورد میکنم .اینکه هیچیزو به دل نمیگیرم اذیتم میکنه همه دارن ازم سو استفاده میکنن

روزی که به زندگیم پایان میدم اون دنیا با خدا حرف میزنم میگم چقدر سختی کشیدم چرا اینقدر من باید زجر بکشم من هنوز سنم کمه 💔 

نباید ظالم و بد بشی

همین که یاد بگیری بیش از حد و لیاقت آدما خوب نباشی و مرز بذاری کافیه

احتمالا مهرطلب هستی عزیزم، درموردش بخون و روی خودت کار کن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید ظالم و بد بشیهمین که یاد بگیری بیش از حد و لیاقت آدما خوب نباشی و مرز بذاری کافیهاحتمالا مهرطل ...

من خیلی آدم دلسوزیم بیش از حد نمیتونم تغییر بدم این حالتمو خیلی کار کردم روی خودم اما اصلا نتیجه نداد 

من خیلی آدم دلسوزیم بیش از حد نمیتونم تغییر بدم این حالتمو خیلی کار کردم روی خودم اما اصلا نتیجه ندا ...

این اسمش دلسوزی نیست 

منم قبلا همین‌جوری بودم، کل آدمای زندگیم سوارم بودن، فکر می‌کردم نشونه مهربونی و خوب بودنمه

ولی مهرطلبی بود

شما هم مهرطلبی نه دلسوز و مهربون

باید رو خودتون کار کنید، همه تقصیرا گردن بقیه نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.