2777
2789
عنوان

بابام الان

227 بازدید | 16 پست

از خواب بیدار شده بعد رفته جلوی تلویزیون وایستاده بلند میگه گللللل🤣🤣انقدر خندیدم بدبخت تو همون حالت ایستاده بیدار شد بعد رفت خوابید

یه بار دیگه داداشم اومد پتو از روم کشید میگم چی میخوای میگه نه کیک! کیکامو خوردیی🤣🤣

کاربری دست دو نفره🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂چرا کیکاشو خوردی؟😂

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

داداش من تا دلت بخاد حرف میزنه توی خاب .گاها چیزی ازش بپرسی توی اون حالت حتی خودشم لو میده😶

وای خوش بحالت 

من جا تو بودم شبا اصلا نمیخوابیدم😂

کاربری دست دو نفره🙂

اولل😄قابل نداره😅

ان‌شاءالله پدر کاربری دوم هم به مرور زمان به  خوش‌خلق و شوخ‌طبعی کاربری دوم برسند طوری که در تشخیص اینکه کدام یک دارید در مورد پدر شوختان می‌گویید، مردد شویم.

وای خوش بحالت من جا تو بودم شبا اصلا نمیخوابیدم😂

یسری میگفت محمد من گفتم نکن مسخره بازیت گرفته بود چ غلطی کردی ؟

گفتم مگه چیکار کردم گفت گوه نخور منم پخ کردی این وسط .

هی گفتم چیکردم بهت بعد دوباره یچیز دیگه میگفت 😂😂

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

ان‌شاءالله پدر کاربری دوم هم به مرور زمان به خوش‌خلق و شوخ‌طبعی کاربری دوم برسند طوری که در تشخیص ا ...

انشاالله ولی مثل بابای من فکر نکنم پیدا بشه😂

کاربری دست دو نفره🙂