2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن مخفیانه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 24 پست

مطرح کنی فکر نکن ترک می‌کنه فقط بیشتر رعایت میکنه نبینی و ممکنه حتی راحتش کنی و بگه میکشم و جلوت بکشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اصلا به روش نیار 

مگه بچه است که ازت امضای ولی بگیره ؟!

همین ک پنهانی می‌کشه یعنی می‌دونه دوست نداری و می‌کشه پس اجازه دادن این وسط چه صیغه ایی هست 

ته تهش بعد دعوا و قهر و.میاد جلوت می‌کشه همین 

ب نظرم غیر مستقیم بگو 

مثلا چرا رنگت زرده

یا فلانی گفت شوهرت زیر چشماش سیاهه 

یا دندونات چرا این طوری شده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطرح کنی فکر نکن ترک می‌کنه فقط بیشتر رعایت میکنه نبینی و ممکنه حتی راحتش کنی و بگه میکشم و جلوت بکش ...

قبلنم میکشید ولی جرات نداشت خونه اینکارو کنه

الان ده روزه که شبا میفهمم می‌کشه قایمکی

چون حساسیت نشون دادی قایم میکنه نشون نمیدادی عادی بودی که نمیگرد باید 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

اصلا به روش نیار مگه بچه است که ازت امضای ولی بگیره ؟!همین ک پنهانی می‌کشه یعنی می‌دونه دوست نداری و ...

الان هلاک خواب بودم ساعت ۲ خابیدم ساعت ۳ با صدای فندک بیدار شدم سردرد شدیدم الان 

الان هلاک خواب بودم ساعت ۲ خابیدم ساعت ۳ با صدای فندک بیدار شدم سردرد شدیدم الان

منم خط قرمزم بود ولی الان می‌کشه راحت

فقط پیش بچه ها نه

شما بهش گفتین؟ یعنی قایمکی میکشید ؟

اره لباس هاش بود میداد می‌گفت راننده آیند کشیده 

فندک داشت می‌گفت برا کار لازممه 

ب مرور گفت اینقدر دوست دارم بکشم 

بعد هم یک روز گفت میکشم ولی پیش من نکشید هیچ وقت و تو خونه  هم اصلا فقط محل کار