2777
2789
عنوان

شهر ما سرزمین عجایب

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 38 پست

یه شب میخواستم واسه تنوع این ساعت بزنم بیرون گرگ دیدن تو محلمون

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

اسی روباهه چه رنگی بود؟

نمیدونم شغال بود یا روباه

ولی سه گوش بود سرش گوش داشت بزرگ بود و نارنجی بود

پشت سر سگ عا بود جلوشون نبود سگا جلو بودن این پشت سرشون میرفت

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سمت ما هم زیاد هستن من چند بار جوجه تیغی هم دیدم

نه جوجه تیغی من ندیدم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

نمیدونم شغال بود یا روباهولی سه گوش بود سرش گوش داشت بزرگ بود و نارنجی بودپشت سر سگ عا بود جلوشون نب ...

من یه بار یکی دیدم خاکستری بود

یه بارم به سگ دیدم با توله هاش 

مطمئنم سگ مادره دورگه سگ و روباه بود 

هم به سگ می خورد هم به روباه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
نه جوجه تیغی من ندیدم

خیلی گوگولیه وقتی نزدیکش بشی خودشو جمع میکنه معلوم نمیشه 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

حالا اگه من این صحنه رو ببینم یا غش میکنم یا دیگه در قید حیات نیستم که بیام تاپیک هم براش بزنم واقعا خوبه که نمیترسی من الان بعد ۲۷ سال تازه دارم با خودم کنار میام که با دیدن سوسک جیغ نزنم اما بزنمش اگر نمرد در سکوت فرار کنم 😑

از همه جور جونوری میترسم 😂😑

من یه بار یکی دیدم خاکستری بودیه بارم به سگ دیدم با توله هاش مطمئنم سگ مادره دورگه سگ و روباه بود هم ...

شاید شغال بوده 

چون روباه خاکستری فقط تو اروپا و امریکای شمالی هست تو ایران دیده نشده

خیلی گوگولیه وقتی نزدیکش بشی خودشو جمع میکنه معلوم نمیشه

ن والا من گرخیرم از دور اومدن ولی حمله نکردن ن روباهه نه سگا

شایدم چون ساکت بودم نمیدونم والا سر صدا نداشتم نگاهم کردن هم ی نگاه سریع اتداختم واکنش هم نشون تدادم

حالا اگه من این صحنه رو ببینم یا غش میکنم یا دیگه در قید حیات نیستم که بیام تاپیک هم براش بزنم واقعا ...

نه بابا 

دقیقا سه تاشون از بغلم رد شدن دقیقا جلوم

شاید شغال بوده چون روباه خاکستری فقط تو اروپا و امریکای شمالی هست تو ایران دیده نشده

نه روباه بود 

اتفاقا تو یکی از روستاهای خوزستانم دیدمش

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
نه روباه بود اتفاقا تو یکی از روستاهای خوزستانم دیدمش

والا اینا ک رفتن تو کوچه فرعی ولی صدا روباهه اومد ی صدایی شبیه هاه هاه خیلی نازک😂😂😂

حالا تو بگو این وقت شب چرا بیرون بودی؟

حوصلم سر میره شبا بیزونم