2777
2789
عنوان

شنیدم میگن عشوه بلدی مث نگار تو عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 84 پست
دکتر حتی یه ذره هم تلاش نکرد بلندش کنه ماهرخ مثل مارمولک گردن دکتر و گرفته بود اویزون بود بعدشم که ر ...

خیلی خندیدم بهش خدا منو ببخشه😂😂😂بعد الکی گفت واست یچیز دیگ گریه میکنم امشبم کلا وانمود کرد اتفاقی نیفتاده بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن با این حرفت جنبش های فمینیستی از فردا خودشونو دارن میزنن 😂

خودش همش تو برنامه میگه من فمنیستم🤣

روز اول اومد گفت من پارتنری می خوام که بیکینی بپوشم برام دست بزنه

بعد دکتر که گفت لباس پوشیده تنت کن رفت مانتو شلوار پوشید

😂😂😂😂تا دیروز شلوار شیش جیب میپوشید الان لباس دخترونه میپوشه گوشه دامنشو میگیره از پله ها میاد پا ...

پیشخدمته عشق ابدیه😂😂🤝🏻

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

حالا هر چیاصلا خرابمنظورم اینه هیچکدوم لوندی ذاتی و کاریزما نداشتن

تو داری 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

وااااای یه خزعبلاتی میگهههه منو دکتر از نمی‌دونم چی چی اختری فلانیم گوزمون بهم پیچیده شده جفتمون گوز ...

فقط اونجاش که میگفت دزدیده شده بودم بدنم هنوز زخم و کبودی داره وفلان😂😂

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
خودش همش تو برنامه میگه من فمنیستم🤣روز اول اومد گفت من پارتنری می خوام که بیکینی بپوشم برام دست بزن ...

آره دیدمش خاک تو سر هیچی مثه اون شبه که به نگار تهمت زدن بعد این  سر شیش ضلعی قیافه می‌گرفت برا نگار حرصم نمی‌داد 

ولی خدایی ترانه خوشگله از حسودی میزنن تو پر بیچاره

ی جا بود میلاد داشت از ترانه تعریف میکرد میگفت خوشگلی

سودا هی میپرید وسط ب میلاد میگفت منم خوشگلم باهوشم😑

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است