2777
2789
عنوان

شنیدم میگن عشوه بلدی مث نگار تو عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 84 پست
هیچکدوم زیاد عشوه و لوندی بلد نبودن که بهشون بیاد.فقط طناز شیطونهنگار چون عوامل برنامه خواستن تا یه ...

بله طناز شیطون بود منتها شیطان رجیم یه شخصیت بی لول مزخرففف، قشنگ مشخصه شخصیت اون برنامه شخصیت اصلیش بود 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرا در بدو ورود:خوشگلترین پسر این جزیره مال منهپارتنر زهرا:خالق مشلوغات ۱۵۰سانتی متری از کرج

نهههه علی خوبهههه مر...نه به عناز و شاهیز و عرخ و دکتر قلابی و سودا اینا😂😂

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

نهههه علی خوبهههه مر...نه به عناز و شاهیز و عرخ و دکتر قلابی و سودا اینا😂😂

همه از هیز بودن شاهین حرف زدن ولی خدایی میلاد از شاهین هم هیزتره موزی هم هست آرومه ولی با همه یه دور بوده چندش

همه از هیز بودن شاهین حرف زدن ولی خدایی میلاد از شاهین هم هیزتره موزی هم هست آرومه ولی با همه یه دور ...

شاهیز واقعا خوب نی 

ولی میلاد چرا خب ؟حتی بوس نکرده اونارو یا اونا اینو خیلی هم بافرهنگ و از حاشیه و ... دور میشه کاری نداریم با ماهرخ واس فینال بود ... ولی روال برنامه این بوده 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

شاهیز واقعا خوب نی ولی میلاد چرا خب ؟حتی بوس نکرده اونارو یا اونا اینو خیلی هم بافرهنگ و از حاشیه و ...

الکی ادعا عاشقی می‌کنه فرداش میگه نه فلان تموم با نگار هم همین کارو کرد

الکی ادعا عاشقی می‌کنه فرداش میگه نه فلان تموم با نگار هم همین کارو کرد

نگار باهاش کات کرد 🤝🏻

و میلادم دید به نتیجه نمیرسن و پیش نمیره گفت اوکی 

بله طناز شیطون بود منتها شیطان رجیم یه شخصیت بی لول مزخرففف، قشنگ مشخصه شخصیت اون برنامه شخصیت اصلیش ...

من کاری به این حرف‌ها ندارم

در کل منظورم اینه هیچکدوم مالی نبودن

همشون در یه حد بودن

من خودم سال ۹۴ دانشجو بودم دوتا همکلاسی داشتم خیلی خوشگل و لوند و خوش هیکل، عملیم نبودن. الان یکیشون انگلیس ازدواج کرده از نصف بلاگرها زیباتر و خوش پوش‌تره.

غیر از این دانشکده ما پر از دخترهای خوشگل دیگه بود که واقعا این چند نفر گ*زشونم نیستن.

من نمیدونم اینا دقیقا کجاشون خوشگل و جذاب بود یا چه شخصیت زیبایی داشتن که به خاطرشون ملت یقه جر میدن😐

فقط اون دختره نگار ۲، دختر خوبی بود و شخصیت بهتری داشت اما خب چهره‌ش معمولی بود.

بقیه‌شون چه دختر و چه وسر حیفِ یه قرون پول سیاه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️