2777
2789
عنوان

شنیدم میگن عشوه بلدی مث نگار تو عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهرخ برگشت به دکتر گفت سوتونم قیافه دکتر:😧😧

سوتونممممم اعصباتی میشی جذاب میشیا🗿🗿🗿

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

فقط اونجایی که دکتر نتونست ماهرخو بلند کنه🗿😂😂

دکتر حتی یه ذره هم تلاش نکرد بلندش کنه ماهرخ مثل مارمولک گردن دکتر و گرفته بود اویزون بود بعدشم که رفت نشست گریه کرد😂

متاهل

دی جی مون اومد😁😁😂😂دقت کردم ساعت ۳ به بعد در جهت شادی ملت تلاش میکنی😂😂

مآییم دیگه😂😂😂

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

طناز شیطونه؟طناز بی شخصیت و وقیح

حالا هر چی

اصلا خراب

منظورم اینه هیچکدوم لوندی ذاتی و کاریزما نداشتن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هیچکدوم زیاد عشوه و لوندی بلد نبودن که بهشون بیاد.فقط طناز شیطونهنگار چون عوامل برنامه خواستن تا یه ...

باشه ://////