2777
2789

ما عقدیم البته آخرای طلاقه دیگه

تو این مدت نامزدم رفته با کسی

نمی‌دونم نامزد کرده یا دوست دختره

پیش من خیلی ادعای پاکی و مذهبی بودن می‌کرد

ولی نه نماز می‌خوند نه حلال حروم سرش می‌شد

وقتی تن نمی‌دادم به رابطه می‌گفت راه‌های دیگه هست

می‌خوام بدونم آدم پاک چنین فکری حتی به ذهنش می‌رسه که بخواد به زبون بیاره؟

بعضیا می‌گن دوست دخترشه و هزارتا کار باهاش می‌کنه

بعضیا هم می‌گن نامزد کردن و صیغه محرمیت خوندن

دلم داره می‌ترکه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه نخور عزیزم فکرشو از سرت بیرون کن ادم خیانت کار همیشه کارشو توجیه میکنه عزیزم خودتو بزار جای اون ادم تو بودی خیانت میکردی؟! نه

پس هیچ توجیهی نداره خداروشکر راحت شدی خدا نجاتت داده 

توکل کن به خودش

نه بابا اصلا اونی که میگه صیغه مذهبی نیست 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خب مشخصه ک این فرد داره ب اسم مذهب گندهای شخصیتی خودشو میپوشونه

لفظ بودن یا نبودن استناد عشق نیست.                              مرد میخواهدبماند پای یک❤️‍🔥لیلی❤️‍🔥سرشت.                        دنیام فقط برای توستL......😔🚬

زنش بودى يعنى چى حرفت اخه

وا

حالا که طرف دیوث از اب دراومده هم گیر دادی به رابطه تو عقد

حالا تو تاپیک ها یجوری حرف میزنن انگار اصرار دارن زن باید تو عقد ب.. اصلا نمیفهمم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا