2777
2789
عنوان

حامله ها خواهشا نیان و کسانی که می ترسن خواهشا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 60 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان حس ششمی

ن گلم من بر اساس حرفای  استاد رائفی پور گفتم بقیه دکتر های علوم سیاسی ولی مطمئ باش  ایران پیروز میشه  به امید خدا  اگر هم بشه  نقشه  اسرائیل از منطقه پاک میشه  امیدوارم اسرائیل ظلم ستیز  نابود بشه فقط این همه  به غزه و مردم بدبخت اش اسیب زد 

ان شالله نمیشه بشه هم تهش بگا رفتن اسراییله

کاملا درسته اگر اتش بس ۱۲ روزه نبود الان اسرائیل نابود شده  بود✅

ایران الان از هر زمانی بیشتر تو قدرت  موشکی  توسعه پیدا  کرده  امیدوارم قوم‌ظالم یهود نابود بشه

دقیقا موافقم ولی این مکانیسم ماشه از جنگ بدتره...

متاسفانه تاریخ  در حال تکراره مسلمانان زمان پیامبر هم در تحریم های سختی بودن ولی به لطف خدا کفار رو شکست دادن 

والا من تحلیل های استاد رائفی پور و چندتا دیگه دانشمند های علوم سیاسی خودمون رو گوش می دادم و اینجا گفتم همه جبه گرفتن ولی همشون حرف مشترکشون این بود که  تو این جنگ اسرائیل حتما نابود میشه !✅

الان هم عصر آخر الزمانی هستیم و چون ایران کشور مهمی در عرصه ظهور هست تمام این کشور های اروپایی که  فرمانسوری مستقم  روشون کنترل داره  میخوان به هر دلیلی  جلوی ایران سنگ بندازن