2777
2789

خیر

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا .شده بخوام پس بدم ولی بحث  نکردم دیگه ازش خرید نکردم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اره یه شال گرفتم پس نمی‌گرفت منم گفتم پس می ذارمش میرم پولشم نمیخام دیگه راضی شد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بله شده من عید امسال یه شلوار برا دخترم خریدم پرو نداشت  بردم خونه دیدم کلا ناقصه پس بردم با کلی منت پس گرفت گفت پول و کارت به کارت میکنه کلا بعد عید جمع کرد پولمم نزد ولی کلا اگه از قبل بگن پس نمیگیرن لازم بشه پس میبرم و محترمانه میخوام که پس بگیرن شد شد نشد هم نشد بحث نمیکنم

خانمه 4 شیره کیلویی برده بود من تو مغازه داشتم خرید میکردم اومده بود به زور میگف نمیخوام اینو بدمزه س فروشنده گف خانم فلانی این بسته بندیش بهداشتی نیس چندروز پیش بردین الان چرا آوردین گف خب دخترم الان اومده خورده میگه بدا فروشنده قبول کرد و خانمه رف من به فروشنده گفتم حق الناسه کاری ک کردین قاشق دهنی زده باشن توش تفی شده باشه هزارتا کثافت کاری بعد قاطی شیره های دیگه میکنید و امثال منه بدبخت باید بخریم و بخوریم و نفهمیم گف نه قاطی نمیکنم میریزم دور گفتم آره ک راست میگی دیگه هیچوقت از این کیلویی ها خرید نکردم چشمم ترسیده شد

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

هیچ وقت پس نمیدم حتی اگه ضرر هم کرده باشم

افرین چون حق الناسه شلوار و شال و این چیزا با بدن تماس داره نباید پس گرفت طرف بم گف سو تین و ببر خونه پرو کن خوشت نیومد اندازت نبود پس بگیر گفتم وای مگه شما پس میگیرین گف بله البته از بعضیا هرهر هم میخندید

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂