2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اشتباه 

هیجانی عمل نکنین

و خیلی دیره شما طلا رو باید رو ۷۲۰۰ یا۷۳۰۰ اومد خرید میزدی یا قبل اون رو ۶۸۰۰ و ۶۵۰۰ بود

الان همه گرونی ها بخاطره جنگ روانی مکانیسم ماشه هستش در صورتی که بعدش ریزش داره اگه اخبار مثبت باشه بازم میریزه اگه نه بعده اصلاح قیمت شما مهر ماه طلا رو بالای ۹تومن باید بخری

همیشه از من به یادگار داشته باش هر چیزی میخوای سرمایه گذاری کنی ۶ماه اول سال تصمیم بگیر بعد اون نرخ تورم میاد و جمع کردن بودجه و هزار اتفاقات جهانی دیگه

نمیدونم میدونین یا نه از مهر ماه یا آذر ماه طرح مالیات طلا اجرا میشه و شما دیگه نمیتونی سرمایه گذاری کنی چون حاصل سودش و دولت به اسم مالیات ازت میگیره

الان بهترین سرمایه گذاری ملک که خوابه 

البته این تحلیل شخص خودمه بنا به تحقیقاتی که میکنم

و اینم بگم برای مبالغ بالای یک میلیارد این تحلیل و بهش فک کن

الان اشتباه هیجانی عمل نکنینو خیلی دیره شما طلا رو باید رو ۷۲۰۰ یا۷۳۰۰ اومد خرید میزدی یا قبل اون رو ...

واا روحانیو ظریف که میگفتن اصلا مکانیزم ماشه تو برجام نیست که؟؟؟؟

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

خب الانم 6 ماه اول ساله

الان ۶ماه تموم شد 

شما باید اگه میخوای تو طلا سرمایه گذاری کنی هرسال و میانگین رشدهاش و ببینی و اتفاقات سیاسی و ببینی

اگه وارد نیستی و ادم وارد به اینکار و نداری نکن خواهر من 

مخصوصا الان

واا روحانیو ظریف که میگفتن اصلا مکانیزم ماشه تو برجام نیست که؟؟؟؟

شما هم مثل من تو این کشور زندگی میکنی درسته؟

یکم مرور کن ببین چه اتفاقهایی باعث شده که یه شبه دلار بره بالا طلا بره بالا

خیلی ساده قبل عید دلار ۱۰۰تومن تاچ کرد طلا ۸۹۰۰ هم دید

بعدش چی شد طلا اومد رو ۶۱۰۰ ۶۲۰۰ 

ولی در کل برین راجب طرح مالیاتی جدید طلا مطالعه کنین طلا هاتون باید با فاکتور ثبت بشه 

اگه نشه طلارو ببرین طلا فروشی طبق قوانین جدید طلا فروش باید ثبت کنه تو سیستم مالیاتی و 

اگه شما اگاه نباشین طلاتون و به قیمت ۵سال پیش قیمت میزارن

حتما سطح مطالعه تو زمینه سرمایه گذاری جدید طلا ببرین بالا

الان همه تو التهاب مکانیسم ماشن و قیمت هیجانی رفته بالا و دنبال یه خبر مثبت و جرقس که این حباب مثل بمب بترکه و یه علت این بالا رفتن عجیب همین مردم هستن که تا یه چیز بالا میره یا خبری میشه حمله میکنن برای خرید و تو قیمتای بالا میخرن و بعد حباب خالی میشه و به چه کنم چه کنم میافتن شما الان نمودار طلارو ببین به نظرت روزی 300 بالا رفتن طبیعیه؟ پارسال طلا روزی 500 هم بالا رفت و رئیس اتحادیه طلا گفت که حبابه و غیر طبیعی اما یه عده خریدن و بعد گرمی 2 تومن اومد پایین و به ضرر افتادن ولی باز خودتون میدونید من عمرا تو این نرخا خریدار باشم من تو اصلاحا و پایینی ها میخرم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
شما هم مثل من تو این کشور زندگی میکنی درسته؟یکم مرور کن ببین چه اتفاقهایی باعث شده که یه شبه دلار بر ...

سوال من راجبه ماشه بود نه طلا ،ظریف علنا گفت تو برجام مکانیزم ماشه نیست ولی الان دارن میگن هست پس به مردم دروغ گفته و یه مشت مشنگ دوباره به اصلاحات رای دادن

سوال من راجبه ماشه بود نه طلا ،ظریف علنا گفت تو برجام مکانیزم ماشه نیست ولی الان دارن میگن هست پس به ...

کجای کاری عزیزم فردا قراره فعال بشه اگه فردا نشه تا 9 شهریور آخرین فرصته اگه فعال نشه دیگه کلا حذف میشه و اروپایی ها دیگه نمیتونن ازش استفاده کنن و اروپا این فرصت رو از دست نمیده نهایت اگه ایران قبول کنه مذتش تمدید میشه و در غیر این صورت فعال میشه 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
کجای کاری عزیزم فردا قراره فعال بشه اگه فردا نشه تا 9 شهریور آخرین فرصته اگه فعال نشه دیگه کلا حذف م ...

مگه دیگه تحریمیم مونده که نکرده باشن همه بالا تا پایینمون تحریمه دیگه

مگه دیگه تحریمیم مونده که نکرده باشن همه بالا تا پایینمون تحریمه دیگه

بله تاثیر واقعیش به اندازه تاثیر روانیش نیست قطعا اما بالاخره بدون تاثیرم نیست اما چاره چیه همه جوره کشورو تحت فشار گذاشتن و یا باید به خواسته هاشون تن داد یا قبول کنیم که تحریما برگردن چون فقط تحریما نیست و اسممون وقتی تو اون لیست بره هر کشور دیگه ای مجوز حمله به ایرانو پیدا میکنه بدون اینکه حتی از طرف سازمان ملل محکوم بشه