بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام اجی یه چیزی بگم من سنی ندارم ولی زود زن گرفتم 65جی هستم 84ازدواج کردم . اگه همیشه بد دهن بوده تعجب من از اینه چرا تا الان . ولی به نظرم یه ول منی به خاطر بچه ها سخته فرصت بده یا مطمعن بشو مشکل از کجاست بع تصمیم عاقلانه بگیر. چون اخلاق خیلی مهمه من هم بد اخالق بودم زنم تحملم کرد منم همیشه قدر دونشم و براش جبران کردم الان اندازه جونم دوستش دارم خدا وکیل محبت محبت میاره البته قبول دارم نه همه جا و برا همه کس
من امشب خیلی دلم گرفته بود با همسر مهربونم در دل کردم خستش بود خوابید بغض گلومو گرفته از گذشتم ناراحتم من چرا بیشتر تلاش نکردم برا همسرم و 2تا پسرم همسرم واقعا از خدا میخوام خفظش کنه درسته مریض احواله ولی نمیزاره اب تو دلم دکون بخوره از خودم فعال تره عشق نیرویه فوقلعادیه ایست من خدا رو شکر میکنم که سر راهم سبز شد خدا تو زندگیهامون باشه