2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این جور چالش‌های به قول شما بامزه تو مجازی برای عادی سازی شوخی جنسی و پیش کشیدن تجربه‌های جنسی و عاد ...

واییی آقاییم چه باحیاست

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

نامزدم،اپراتور لیزر،استخر فراوان

ناجی بدبخت🤕😂

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

نمونش اون کاربری گفته دوسپسرم.‌‌...

فهمیدن بعضی چیزها نیاز به آگاهی خیلی عجیب غریبی نداره.

مثلاً تو یک محیط مجازی که هر جور آدم می‌آد و  افراد بدون مشخص شدن هویت حاضر می‌شن چالش صندلی داغ می‌گذارند که هر چی می‌خوای بپرس و هر چی سوالات وقیحانه تر مساوی است با جالب‌تر شدن چالش یا بازی جرأت یا حقیقت برگزار می‌کنند که هر چقدر درخواست‌ها از خط قرمز ها بیشتر رد بشه جالب‌تر می‌شه! و....

از ب بسم الله معلومه قراره چی گفته بشه و چه حاصلی داشته باشه!

فهمیدن بعضی چیزها نیاز به آگاهی خیلی عجیب غریبی نداره.مثلاً تو یک محیط مجازی که هر جور آدم می‌آد و ...

کامل و جامع ✅

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁