2777
2789
عنوان

من وسواس دارم برای غسل کردن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 24 پست
اطراف منم دیگه نمیبینم کسی انجام بده

تو رو خدا جدی بگیرین. آخه کهر ختی نیست یه دقیقه آخر حمام فق طول میکشه. انجامش بدین. حداقل احتمال بدین انجام نشه چقدر اثرات بدی میتونه داشته باشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقادی ندارمفلسفه غسل رو درک نکردمولی روزانه دوش میگیرم

دستور خداست. ما تو این دنیا شاید فلسفه خیلی چیزا رو درک نکنیم. هر چند بعضی چیزا داره با پیشرفت علم ثابت میشه. مثلا رکوع و سجده و وضو پ، تازه ثابت شده  چه اثرات جسمانی جالبی هم دارن. من خودم که غسل میکنم، یه آرامش خاصی داره برام و هم اینکه علاده بر اینکه تمیز میشم پاک هم میشم. تمیزی با پاک بودن فرق داره. 

دستور خداست. ما تو این دنیا شاید فلسفه خیلی چیزا رو درک نکنیم. هر چند بعضی چیزا داره با پیشرفت علم ث ...

باز هم قانع نشدم

اگ رفتم اون دنیا خدا رو قانع میکنم ک چرا غسل نکردم

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4

چرا اینقد با اعصاب و روان خودت بازی میکنی ،،،بابا این کارا همش چرته ،،ادمی زاد با اب پاک میشه غسل و ...هم برا سرگرم کردن مردمه😂😂

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)