2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقول مامانم چشمات ببند بخاب خابت می‌بره 😂

این راهکار مامانا همیشه رو اعصابم بوده 😂🤣

خب مادر من خوابم نمیبرهههه یعنی چی چشماتو ببند زوریه مگه ؟😂😂

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من خودم اینطوری ذهنم اروم میشه و خوابم می‌بره

جدی چ خوب 

من اگه بخوام اینجوری بشمرم انقد حواسم جمع میکنم که اشتباه نشمرم بخاطر همین کلن حالم نمیره 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

این راهکار مامانا همیشه رو اعصابم بوده 😂🤣خب مادر من خوابم نمیبرهههه یعنی چی چشماتو ببند زوریه مگه ...

😂 واقعن این چ راه حلی بود آخه انگار تا قبلش ما سعی داشتیم با چشم باز بخابیم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

جدی چ خوب من اگه بخوام اینجوری بشمرم انقد حواسم جمع میکنم که اشتباه نشمرم بخاطر همین کلن حالم نمیره

خب باید بیخیال باشد منم یه وقتایی یادم میره کدوم عدد بودم خیلی رندوم از یه عدد دیگه شروع میکنم 

قرار نیست سخت بگیری مسابقه که نیست

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم