2777
2789
عنوان

نمیشه خدا این شوهری که خودش بهم داد دوباره خودش پس بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 27 پست
چرا بود ولی نمیشناختمش

بله ،

میگن اول بشناسید بعد دل ببندید 

چن مورد دعا هستن که استجابت ندارن از جمله دعا برای مردن همسر 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اون موقع این چیزا رو نمیدونستم من فقط یه همدم از خدا خواستم که فقط در کنارش آرامش داشته باشم ولی ...

اها یعنی برا یه شخص خاصی اصرار نکردین؟ من فکر میکردم برا شخص شوهرتون اصرار کردین به خدا 

بله ،میگن اول بشناسید بعد دل ببندید چن مورد دعا هستن که استجابت ندارن از جمله دعا برای مردن همسر

احساس میکنم فقط با مردنش آروم میشم 

خیلی عذابم داد خیلی 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

اها یعنی برا یه شخص خاصی اصرار نکردین؟ من فکر میکردم برا شخص شوهرتون اصرار کردین به خدا

نه اصلا فقط یه شوهر خوب ازش خاستم 

ولی یه روانی به تمام معنا تحویلم داد 

تو باهاش حرف بزن اون صداتو می‌شنوه به وقتش حال دلتو خوب میکنه

چه فایده بهترین سال های عمرم با رنج و عذاب گذشت 

کاش منو وارد این دنیا نمیکرد چرا باید زوری وارد این دنیای بد میشدم 

چه فایده بهترین سال های عمرم با رنج و عذاب گذشت کاش منو وارد این دنیا نمیکرد چرا باید زوری وارد این ...

زندگی کلا تجربه اس همه امون دوران بد داشتیم و گذشتیم توام می‌گذری درست میشه تا امید نشو

زندگی کلا تجربه اس همه امون دوران بد داشتیم و گذشتیم توام می‌گذری درست میشه تا امید نشو

آره میگذره روزای خوبم هست ولی هربار اینجوری میشه من بیشتر و بیشتر از شوهرم متنفر میشم 

آره میگذره روزای خوبم هست ولی هربار اینجوری میشه من بیشتر و بیشتر از شوهرم متنفر میشم

شاید نتونم درکت کنم ولی بدون تنها نیستی هزاران نفر مثل تو مشکلات دارن ولی بازم امیدوارن که یه روزی درست میشه آدمی با امید زنده اس

شاید نتونم درکت کنم ولی بدون تنها نیستی هزاران نفر مثل تو مشکلات دارن ولی بازم امیدوارن که یه روزی د ...

اره درسته ولی امشب از اون شبایی بود که واقعا بریدم 

هیچی پیدا نکردم که آرومم کنم