2777
2789

رابطمون خوبه

مادرشوهرم اصلا تو زندگیم دخالت نمیکنه

خواهر شوهرم ماهه 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

خوبن واینکه من آدم غرغرو وسخت گیری نیستم کلا سازگاری بالایی دارم با آدما‌.

یه دونه خواهر شوهرم دارم ک بسیار دختر با منطق خوب هست میدونه چطور رفتار کنه خیلی عاقله‌...چن تا بردار شوهر دارم ک کلا کاری ب کار هم نداریم باهم خوبیم من با یکیش ک مجرده خیلی خوبم اینم بگم ما فامیل هستیم .مادر شوهرم اینا احترامم میزارن درسته رو نوه و پسراشون حساس هستن دیگع مادر هستن این چیزا از نظر من طبیعی هست .آدم نباید رو هر مسئله ای جبهه بگیره بحث بین خواهر مادر هست چه برسه بقیه .من کلا بعضی بحث های اینجا ک میکنن تایپک میزنن خندم میگیره .آدم نباید بیش از اندازه حساس بشه یا جبهه بگیره شوهر آدم پشتت باشه خودش خیلی هست .اگه مسئله ای هم ک باشه من با خواهر شوهرم درمیون میزارم چون بشدت دختر با منطق و عاقلی هست .گلم همه ما رفتارهایی داریم ک خوب بد باشه درسته یسری ها زیادی خوبن یسری های زیادی بدن ..رابطمم باجاری هام خوبه جاری بزرگمو خوشم میاد ازش .واینم بگم ما از بس توهمی ازدواج کردیم 😂ک نمیشه یه غیبتی هم کنیم پیش یکی دیگه الحمدءالله شکر راضیم 

هیچ انسانی کامل نیست🤌

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی محترمانه معاشرت میکنیم و اصلا اصلا تو کار هم دخالت نمی‌کنیم مادر همسرم به شدت دهن قرص هستن یع ...

چه خوب،من مادرشوهرم دو تا کلمه حرف بزنیم فردا از زبون خواهرشوهرم میشنوم،شایدم تا شبش به فردا هم نمیرسه

تو چه قشنگی😍...

چه خوب،من مادرشوهرم دو تا کلمه حرف بزنیم فردا از زبون خواهرشوهرم میشنوم،شایدم تا شبش به فردا هم نمیر ...

همه آدم ها صد نیستن 

هر کس یک خوبی داره یک بدی 

این خوبی مادر همسرم هست 

قسمت های بد هم داره 😉🤦🏼‍♀️