2777
2789

اگه بینی نیاز داشته باشه که عمل بشه

و واقعا ایراد داشته باشه و پیش دکتر خوبی هم بره

کار خوبیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا بعضیا شفاس برا بعضیا بلاس

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

منی که دماغم کلا کج و کوله ست هم انحراف دارم هم سوراخام بزرگ و کوچیک شده و نمیدونم عمل کنم نکنم بدتر بشه چی ....

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

به قول دوستمون واسه بعضیا شفا واسه بعضیا بلا

من دوستم خیلی ناز بود و نیازی به هیچ عملی نداشت ولی میگفت قیافم تکراریه میخوام یه تغییر خیلی شاخ کنم بهترین دکتر تو تهران پیدا کرد و رفت ولی متاسفانه با عمل قیافش زشت شد والآن یکساله افسردگی گرفته رفته خونه باباش تا شوهرش نبینتش