2777
2789
عنوان

من دارم اشتباه میکنم

112 بازدید | 11 پست

۳ ساله جدا شدم و دوتا بچه دارم که حضانتشون با خودمه.

خیلی احساس تنهایی دارم.دلم میخواد یکی بهم محبت کنه، حمایت کنه، کنارم باشه.

از تکیه گاه بودن خسته شدم.دلم میخواد یکی باشه که بهش تکیه کنم.

توی چندتا کانال همسریابی ثبتنام کردم ولی خیلی میترسم.

تو شهر خودمونم چون کوچیکه آدم درست و حسابی پیدا نمیشه که با حضور بچه هام کنار بیاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت جدایی میتونم بپرسم عزیزم ؟!!

شوهرم رفت تو فازای حذف آدمای سمی و قانون جذب و اینا...گفت ما باهم همفرکانس و هم مدار نیستیم.میخواست تنهایی مهاجرت کنه.

از زیر بار مسئولیت شونه خالی کرد.

شوهرم رفت تو فازای حذف آدمای سمی و قانون جذب و اینا...گفت ما باهم همفرکانس و هم مدار نیستیم.میخواست ...

الهی عزیزم امیدوارم که خدا بهترین هارو سر راهت قرار بده قشنگم 💜 

میتونم بپرسم شوهرت تجربه اینکه یبار ولت کنه بره داشته باشه تا به این نتیجه رسیده 

به خاطر خودم میپرسم اگر ناراحت میشی جوابم نده عزیزم 

آخی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

به نظرم به اين كانالا اعتماد نكن. 

ان شاءالله خدا همسر خوب نصيبت كنه عزيزم. 

قابل توجه اونايي كه ميگن زن بايد مستقل باشه و ال و بل. 

زن و مرد نياز دارن بهم. نياز به عشق و محبت و در كنار هم بودن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.