2777
2789
عنوان

یه عنتر خانومی دو سال پشت سرهم تو نینی سایت تاپیک فیک میزد

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 42 پست

زیادن این مدلیا تو سایت 

همیشه برام سواله چقدر حوصله دارن و بیکارن که سناریو میچینن و یادشون نمیره بعضی وقتا ...

عموما فیکا تا یه لازه ی طولانی بدون سوتی هستن 😅

You're all the things I've got to remember

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختری هم بود میگفت میرم غواصی  نامزدم دندون پزشکه اونم فیکه هنوز تاپیک میزنه اگه بزنین گوگل عکس‌های غواصی در نی نی سایت براتون میاره کاربریشو چقدم عکس فیک میذاشت

گفتم کهزنه میگفت تاریخ عقد و عروسی و فوت مادرشوهرش با اسماشونو تاریخ تولداشون درست بوده

خیلی پیگیری . اونم ۲ سال. به خدا من پست قبلی که گذاشتمو یادم نیست چه برسه تاپیک دوسال پیش یک کاربر رو بین اینهمه کاربر

خدایی ظور؟!!!!!!😕

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من امشب یکی رو توی توییتر دیدممردبودمیگفت چند سال توی نی نی سایت تاپیک میزده در نقش یه آرایشگر پولدا ...

باید بهش میگفتن بدبخت روانی،تو سرکار بودی،بقیه که خب ی چیزی میگفتن و میرفتن،تو باید داستان میساختی و وقت میذاشتی

تو چه قشنگی😍...

خیلی پیگیری . اونم ۲ سال. به خدا من پست قبلی که گذاشتمو یادم نیست چه برسه تاپیک دوسال پیش یک کاربر ر ...

اره پیگیر بودم

۱۸ سالش بود

همش با خودم میگفتم من چقدر بی عرضم که نمیتونم مثل این شوهرمو رو انگشت بچرخونم

نگو سرکار بودم

بعد زنه میگفت مرده قبلا واقعا پولدار بوده ولی یه سالی هست ورشکست شده همه مغازه هاشو جمع کرده

از سال ۹۹ کلا نی نی سایت متحول شده متاسفانه

وای عزیزم شما چقدر قدیمی هستید، یه سوال همون اوایل با این کامپیوترها که رمز اینترنت میگرفتیمو خراش میدادیمو رمزو‌ وارد میکردیمو از اون بوقا میزد که وصل بشه، وارد نی نی سایت شدید؟🥺