2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب برای من

113 بازدید | 9 پست

توی آموزشی سربازیم هوا خیلی خیلی خیلی سرد بود، 

خیلی زیاد . 

باورتون میشه، منی که چشام اصلا رنگی نیست، رنگ سبز گرفت چشمام، توی اینه نگاه میکردم سبز بود، گفتم شاید قرنیه ام اسیب دیده یا چیزی که اینطور میبینم، دیدم یه روز بعدش یکی از بچه ها گفت چشمات رنگیه پسر😂😂😂😂😂😂کیف کردم

گذشت و گذشت دقیقا زمستون بعدش باز همینطور شد 

به نظرتون دلیلش چیه . میدونم اینطور چیزی محاله، ولی شد بخدا

پسری از دیار زاگرس🟢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من تا هشت ماهگی چشماش آبی بود بعد سبز شد الان عسلیه ولی تو آفتاب سبز میشه. 

با رنگ لباسش هم کمی تغییر میکنه.

ولی تغییر کلی رنگ‌ هم داریم در صورت آسیب و ضربه به عنبیه چشم. دوستم چاقو خورد توی چشمش و رنگش آبی شد و اون یکی چشمش مشکیه، لنز میزاره هم رنگ بشن

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

شاید چشمات دو رنگه یعنی لایه ی رویی مثلا قهوه ای زیرش سبزالبته این برداشت منه !!!! نظر پزشکی نیست

یا خداااااا😂😂😂😂😂🤣🤣بقران اینطور باشه حاضرم برم عملش کنم سبزه مشخص بشه 

پسری از دیار زاگرس🟢

پسر من تا هشت ماهگی چشماش آبی بود بعد سبز شد الان عسلیه ولی تو آفتاب سبز میشه. با رنگ لباسش هم کمی ت ...

چاقو خورد به خود قرنیه چشمش؟یا چی؟ 

بنظر شما این دلیلش چیه که رنگ چشم عوض میشه . یعنی لایه زیری داره؟

پسری از دیار زاگرس🟢

چاقو خورد به خود قرنیه چشمش؟یا چی؟ بنظر شما این دلیلش چیه که رنگ چشم عوض میشه . یعنی لایه زیری داره؟

به همون قسمت رنگی، خب چشم یه حالت عمیقی داره. تو محیطهای مختلف شکست نور اتفاق میفته و باعث تغییر میشه.

و اینکه کلا رنگی بودن چشم یک نقص محسوب میشه. چشمها دارای رنگدانه هستن و کسی که چشماش رنگی هست رنگدانه ها رو کامل نداره. که این موروثیه. کسانی که چشماشون آبیه نقص بیشتری دارن یعنی رنگدانه های کمتری دارن. میتونید توی گوگل سرچ کنید کلا مفصل و البته جالبه. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

به همون قسمت رنگی، خب چشم یه حالت عمیقی داره. تو محیطهای مختلف شکست نور اتفاق میفته و باعث تغییر میش ...

اصلا اینو نمیدونستم، خب پس این یعنی توی هوای سرد و یخبندون من رنگدانه های چشم هام اینطور شد؟ . بنظر خودم دلیلی که کشورای اسکاندیناوی و کلا اروپا و حتی روس ها چشاشون اکثرا رنگیه، دلیلش همین سرماعه که تاثیر گذاشته روی رنگدانه هاشون 

پسری از دیار زاگرس🟢