2777
2789
عنوان

من واقعا ناامیدو خستم قصد خودکشی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ناامید نشم مگ چی میخاد بشه تاحالا ک این بوده

حاضر بودی با شخص های قبلی ازدواج کنی و الان غرق مشکلات باشی؟!

اگر هم میخوای ازدواج کنی جوری ازدواج کن که باعث پیشرفت زندگیت شه نه اینکه هزار بار لعنت بفرستی به خودت بخاطر ازدواج اشتباهت 

ببخشید ولی خاک تو سرت که توی اوج جوونی بجای اینکه خوشحال باشی زندگی کنی خوشبختی رو توی ی پسر  میبینی و بخاطر نداشتنش میخوای خودکشی کنی 

مردا همچین دودو ل طلا هم نیستن که آدم بخواد بخاطرشون زره ای به خودش ناراحتی بدع

چرا میگی خریته

الان فکر میکنی ازدواج کنی همه چی گل و بلبل؟؟نه عزیز خانواده های جدید تو زندگیت میان با هزار افکار جدید

و سختی های زندگی دو نفره طرف پول دار نباشه همش تو فقر بدهی و بدبختی 

طرفم دارا باشه مطمعن باش بهت خیانت میکنه

خودکشی چیزیه که هیچ وقت بخشیده نمی‌شه و شخصی که این کار انجام میده تا ابد آتش جهنم  می‌چشه

امیدوارم که به بهترین نحو ممکن مشکلتون برطرف شه به همون اندازه که روی کره زمین آدم وجود داره به همون اندازه هم مردم سن ازدواج متفاوتی دارند

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
حالا انگار گیر بقیه دخترها، پسرهای خوب اومده. همه مثل هم هستیم. مرد خوب مردیه که هنوز لو نرفته.

والا اومده نمونش دختر عموی خودم شوهر پولدار باووفا 

حالا کیس من میخاست فقط تیغم بزنه 😭