2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر یکسال درمیون 

یکسال درمیون هم قرار بود فرمشو عوض کنیم 

پارسال خریدم 

امسال فرم عوض شد 

دیگه امسال مجبور شدم 

هم فرم بخرم 

هم کیف 

بجاش میگه کلاسور پارسالمو استفاده میکنم 

چه عجیب همه گفتن نه من دوران ابتدایی هر سال کیف و کفش میخریدم

خب عزیزم قبلا فرق داشت قیمت ها انقدر بالا نبود من سال قبل یک و ششصد دادم کیف جنس خوب میگیرم و سالم و نو میمونه سه سال استفاده میکنه و اتفاقا اصلا اعتراضی هم نمیکنه

چه عجیب همه گفتن نه من دوران ابتدایی هر سال کیف و کفش میخریدم

وقتی هیچ مشکلی نداره چرا دوباره برم بخرم به نظرم دوسال یه کیف خوبه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
ما برای داداشم هرسال از صفر تا صد خرید میکنیمکیف و کفش و لوازم تحریر و ...مامانم معتقده ذوق و اعتماد ...

چ مامان عشقی😍

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂