《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جیغغغغغ بلاخره یکی مثل خودم پیدا کردمممممممم واهاییییی
منم دارم از ذوقققققق میمیرمممم
چیا خوندی؟؟؟؟
اوهه زیاد یکی از بهریناشون میشه به جینکس اشاره کرد رودخانه اسارتم که محشرههه
واییییی ارههه جینکس که عشق منههه
ولب من عاشق رز و شامپاین و کد رمز انازستازیا مممم
رودخانه اسارتم واقعا دوسش دارم
واقعا من عاشق همشونم😂😂🐎