2777
2789
عنوان

یعنی میگین حسرت اینا به دلم میمونه

179 بازدید | 17 پست

قد و زیبایی و خونه بزرگ همونجوری که دوست دارم با گوشی اس ۲۵ اولترا؟🥺🥺 نگو سرکار برو بخر میرم نمیتونم بخرم🙄😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت چند هست منم قدم کوتاهه خیلی حسرت قد بلند دارم

وای منم تقریبا ی شب درمیون بخاطرش گریه میکنم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

قدت چند هست منم قدم کوتاهه خیلی حسرت قد بلند دارم

۱۵۵

منم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

هنوز خیلی‌ وقت داری برای زندگی حتما بهش میرسی

همونقدم بدبختی دارم

وای منم تقریبا ی شب درمیون بخاطرش گریه میکنم

چقد من

چرا من دخترای قد بلندو خوشگل نمیبینم؟😑

بنظرم پاها و دستای کشیذه بسی زیباست