2777
2789

همونطور که یکی رفته واسه شما دعا گرفته شما هم باید برید باطل کنید خب

وقتی با قران باطل نشه

تاپیکی دیدم همه به اسی گفتن نرو پیش دعا نویس

نره هم زندگیش بدتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنیس فاجعه س انقد بدتر میشه همه چی ک میگی غلط کردم کاش پام ب این کارا باز نمیشد 

پاکسازی کن فقطم با قرآن روشش یوتیوب زیاده یکیش استاد کاوه 

گاهی اصن طلسمی نیس و مشکل چیز دیگه س 

بازم خوددانی

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

جایی دیدم به امتحانش می ارزه

به این ترتیب سوره ها را بخوانید هرکدام یک مرتبه و بر لیوان آب فوت کرده میل کنید

سوره حمد

سوره آیه الکرسی

سوره کافرون

سوره توحید

سوره فلق 

سوره ناس

برای چشم زخم و باطل السحر خوبه 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

چون اولا دليل نميشه اگه يكي رفته پيش دعا نويس واسه كار بد،ما واسه كار خوب بريم. توجيه نداره. 

دوم اينكه ادم نبايد از كسي غير از خدا كمك بخواد. يه جورايي شرك محسوب ميشه. حالا هرچقدر كه ادم تو زندگيش مشكل بزرگ داشته باشه.  فقط از خدا بايد خواست. 

نبايد از راه اشتباه وارد شد

يعني در اصل فرقي نميكنه با چه نيتي بريم پيش دعا نويس. از ريشه اين كار گناه و غلطه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چون اولا دليل نميشه اگه يكي رفته پيش دعا نويس واسه كار بد،ما واسه كار خوب بريم. توجيه نداره. دوم اين ...

وقتی دعات با قران و خدا صدا زدن باطل نسه زندگیت تباه باشه چکار میشه کرد اخه

بدنیس فاجعه س انقد بدتر میشه همه چی ک میگی غلط کردم کاش پام ب این کارا باز نمیشد پاکسازی کن فقطم با ...

پ  چه باید کرد خیلیا رفتن نتیجه گرفتن اگه طرف خوب باشه

شما خوزت تجربه داری

خوب باشه چی

بستگی داره اون شیخ یا درویش کار بلد باشه مومن در این صورت خوبه ک اونا هم سخت پیدا میشن ولی راهکار هم هست بستگی داره دعا چجوری براش گرفته باشن به خوردش داده باشن راه برای باطله هست یا اگه تو خونش پیدا کرد۶

بستگی داره اون شیخ یا درویش کار بلد باشه مومن در این صورت خوبه ک اونا هم سخت پیدا میشن ولی راهکار هم ...

اسی میگفت مومنه و مردم همه میشناسنش به مومنی

اگه واقعا اینطور باشه خوبه؟

وقتی دعات با قران و خدا صدا زدن باطل نسه زندگیت تباه باشه چکار میشه کرد اخه

بايد به دعا كرن ادامه بدي. 

هرچقدر بد بشه زندگيت. نبايد از روش غلط بري. غلط غلطه ديگه. اصلا توجيه نداره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.