2777
2789
من شهودی خیلی قویه ولی میگم کصخلی که نصف شبی به این‌جیزی فکر میکنیپاشو برو بخواب بچه جون

شهودی ینی چی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

وای استارتر چند وقت پیش با یکی جر و بحثم شد توی یه تاپیک بعد توی حرفاش شغلم هم گفته بود😅 یعنی من پرام ریخته بود، هنوز هم فکر میکنم چه طور شغلمو گفته😂😂

فکر کنم حس ششمی قوی ای بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵/۲۶ سالگیاگه عاقل باشی و منطقت سوار بر دلت باشهتمرکز کنی رو خودت، یه شوهری که سطحش یه مقدار ازت با ...

میشه منم  لطفا جواب بدید خواهش میکنم 

امسال پرستاری روزانه قبول میشم ؟

علی ممکنه دوباره خودش بهم پیام بده ؟ پیگیرم هست؟ از نظرش من چطوریم؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱