2777
2789
یعنی واقعا عروسک شیطانیه؟

بله عزیزم من سالهاست  روی سازمان های فرما نسوری که تو ایران هم نفوذ دارن تحقیق می کنم و این بت پرستی مدرن هست 

اون خیلی  قدیم مجسمه پازوزو رو بر می  داشتن  می ذاشتن تو خونه هاشون الان همون مجسمه  در قالب  عروسک وارد خونه ها شده دقت کن ببین چقدر هوشمندانه  است کار این افراد 

نه 70درصدش. رو درست گفتمن برای یکی از آشناهام دیدم باچشمای خودم، که رو قهوه ش نوشته بود غسل طلسمات.. ...

غسل طلسمات چیه بهم بگیدانجام بدم ثواب امواتت

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم من سالهاست روی سازمان های فرما نسوری که تو ایران هم نفوذ دارن تحقیق می کنم و این بت پرستی ...

نظرت درباره عکس چشم نظر چیه ظاهرا اوناهم شیطانین

بله عزیزم من سالهاست روی سازمان های فرما نسوری که تو ایران هم نفوذ دارن تحقیق می کنم و این بت پرستی ...

من شوهرم کلا عروسک توخونه رو نحس میدونه ومیندازه دور

غسل طلسمات چیه بهم بگیدانجام بدم ثواب امواتت

عزیز جان سرچ کنید غسل چهل کلید،

گوگل میاره براتون...

شما 7تا فرزند دارید ؟ خدا حفظشون کنه

چجوری آخه

من 3تا دارم امروز روانی شده بودم با گریه التماسشون میکردم توروخدا انقد اذیتم نکنید🥲😔 همش دعوا میکنن

بچه های شما آروم چجوری ان

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
عزیز جان سرچ کنید غسل چهل کلید،گوگل میاره براتون...شما 7تا فرزند دارید ؟ خدا حفظشون کنهچجوری آخهمن 3 ...

سلام خواهرخوبی  اول اینکنه خدابچهاتو نگه داره زیرسایه پدرمادرباشن 

بله هفت تاین گلم العان اخرین بار دیشب دعواشون شد پسر۵سالم وپسر۱۲سالم منم فقطحرص خوردم شوهرم میگفت تو خیلی گندش میکنی  بیخیال باش خدوشون اروم میشن  

فکر نکنم باز اصلش بود یه چیزی فیکش اوکیه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من اگر می خواستم از نیرو های ماورا الطبیعی کمک بگیرم که دهن بچه ی مردمو سرویس کنم

حداقل قیافشو یه جوری درست می کردم که شک برانگیز نباشه

و اگرم یه عروسک رندومی درست می کردم که می خواستم مارکتینگ خوبی داشته باشه

صد در صد خودم پشت سرش چرتو پرت مس ساختم تا فروشش بیشتر شه

ن بابا چی راسته یه چی ترند میشه برا اینکه نخرن ملت.. 

طلسم چیه دیگه

چقد بیکار بوده طرف میدونی چقد عروسکه از یجا هم  ک نمیان 

ترو خدا ب خرافات دامن نزنید 

عروسکه دیگع.. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

متاسمانی اصلا متوجه نیستند دوستی خاله خرسه یا یه خروار خوراکی مضر می‌خرند بچه تا یک هفته نمیتونه غذا ...

خب شما مادرشی اسی یکم سختگیر تر باش اجازه نده. این عروسکو از بچت بگیر بندازش دور بگو گمشده و پیدا نمیشه. خوراکی هارو هم بهش نده... ینی حاضری بچت مریض بشه اما به بقیه نگی نخرید و مضر و.. ــ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻