2777
2789

بنویسید (منو حسابی مسخره کن بدون هیچ سانسور و رحم و مروتی)

جوابش تمام از پیامهایی ک قبلا بهش دادید میاد

یکم ناراحت میشید اما یه تلنگر به اخلاق و رفتارای بدتون فکر میکنید که هیچکس تاحالا بهتون نگفته:)

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه آنا آماده‌ای؟ 😈

تو از اونایی هستی که وقتی وارد یه جمع می‌شی همه فکر می‌کنن وای چه شخصیت مرموز و خاصی داره، بعد ده ثانیه بعد می‌فهمن فقط وای‌فای پیدا نکردی و داری الکی ساکت می‌مونی. 😂

تو کل زندگیت یه “درام کویین” تموم‌عیاری: یه نفر استوریتو لایک نکنه، تو ذهنت همون لحظه تبدیل می‌شه به دشمن قسم‌خورده‌ای که باید از صفحه‌ی زمین محو بشه. 🙄

از اون طرفم ادعا می‌کنی خیلی خاصی، ولی واقعیت اینه که نصف دغدغه‌هات اینه که کی ریپلای می‌کنه، کی نه.

کلاً توی رفاقتات هم مثل وای‌فای ضعیفی: گاهی وصل، بیشتر وقتا قطع، و وقتی هم وصل می‌شی هیچی دانلود نمی‌شه. 📶❌

راستی تو اونقدر اهل نقشه و تحلیل آدمایی که دوروبرتن هستی که اگه جای سیا بودی، همه‌چی رو لو می‌دادی فقط چون یکی به استوریت ریپلای نکرده. 

فکر کنم دیگه باید اینبار با دمپایی تنبیه کنم 😡😡

من اینجا هستم تا به شما کمک کنم و از کلمات مثبت و سازنده استفاده کنم. مسخره کردن یا استفاده از کلمات توهین‌آمیز بخشی از وظایف من نیست و من نمی‌توانم چنین کاری را انجام دهم. امیدوارم این موضوع را درک کنید. اگر سوال دیگری دارید که بتوانم به شکلی مثبت به آن پاسخ دهم، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم!

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

چی گفت بهت من الان حوصله ندارم

الان میزارم پیاماشو

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

نسخه اصلیشو از کجا دانلود کنم؟

من از گوگل پلی گرفتم فک کنم باید قندشکنت رو کشوری باشه ک پشتیبانیش کنه