یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانواده دختر و خود دختره بهش دروغ گفته بودند و چیزیو پنهان کرده بودند. پسره هم اولش چیزی نگفت خیلی تلاش کرد با این موضوع کنار بیاد اما دختر خانم باز یه دروغ دیگه گفت و رو شد
دختره و مادرش خدای سیاست و بدجنسی بودن خانواده پسره برا دختره و خانوادش سنگ تموم گذاشتن حتی خورد و خوراک و لباس مادر دختره ام با پسره بود هرچی که نیاز داشتن باکس باکس براشون میخرید حتی حاضر شد قید خانوادشو بزنه پسره بخاطر دختره ولی تهش صبرش تموم شد
۹ ماه با دختر عمش محرم بودن ولی چون خانواده دختره گقته بودن بعد عروسی پسر باید بيلد شهر ما بهم خورد...
و الان پسره بابای دخترمه
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...