2777
2789

نه خداصلاح بنده هاشوبهترمیدونه

هرچیزی یه حکمتی داره

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
مم مدت زیادی قهر کردم باهاش جانماز و چادرمو اتیش زدم و ترک نماز کلا کاری نداشتم دیگه بهش ولی مثل سگ ...

هميشه راه برگشت هست عزيزم. خدا عاشق توبه كنندگان هست. توبه كن و استغفار كن از كارت و برگرد سمتش. با اغوش باز منتظرته🤍✨

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد بار دعای مقاتل ابن سلیمان بسیار مجربهاز خدا بخواهخودتم با بقیه مقایسه نکن گلی

آخه،قربونت برم دوستم از اوناست که همه جا میگیرنش از اون شهر میاد این شهر و دوجا کار

نمازم نمیخونه از خدا نخواسته برا کار

بعد من دعاش کردم و التماس و میدونه یه لقمه نونم نداشتیم منو انداخت تو کار و بشدت آزارم دادن

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

آزمایش چی؟ میگم بیکار بودم پس چی بخوریم تو این گرونی

ازمايش الهي. اسمش روشه. ا مايش توي دوران سختي و مصيبت هست. 

تو به زندگيه اهل بيت نگاه كن. 

پيامبر تو دوره اي از زندگيش از گرسنگي سنگ به شكمش ميبسته. 

حضرت علي و فاطمه تو ماه رمضون غذا نداشتن و سه شب فقط با شير افطار ميكردن. 

و حالا ازمايش ها توي موضوعات مختلف

خب اينا همش ازمايش الهيه ديگه. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

آخه،قربونت برم دوستم از اوناست که همه جا میگیرنش از اون شهر میاد این شهر و دوجا کارنمازم نمیخونه از ...

عریزم تو دائم باهاشون میدونی از خدا نخواسته؟ از دلش خبر داری ؟

دلتو صاف کن ,با نیت خوب از خدا بخواه 

مم دختر داییم یه قرطی هست بیا ببین  ,همیشه بد حجابخ و تتو اینا میزنه

یعنی ببینیش میگی این توی ناف اروپا است

ولی اون روز مامانم دیده نماز میخونه 

ما که از ته توی آدما خبر نداریم  ممکنه دوستات خیلی دست بخیرن، یا اصلا نیستن،  شما با اینا کار نداشته باش 

حساب خودتو جدا ببر پیش خدا ، مطمئنم جواب میگیری

یه سرچ کن دعای مقاتل رو 

عریزم تو دائم باهاشون میدونی از خدا نخواسته؟ از دلش خبر داری ؟دلتو صاف کن ,با نیت خوب از خدا بخواه م ...

بابا دو جاکارن انقد کار براشون ریخته استعفا میدن میرن اینور بعد اونور اصلا انقد کار براشون ریخته خانوادشونم مخدودشون نکردن

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸