2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم میریرن رو سرم دعوا میشه😂یه سری شغل ها محیطشون بهتره و با آدم های بالول تری تو ارتباطن

والا من که حوصله دعوا ندارم فقط نظرات رو میخونم یا نظرم عوض میشه یا نه 

ولی من خودم اعتقاد دارم کادر درمان باشخصیتن اتفاقا

کادر درمان معمولا ازدواجای خوبی نمیکنن

من بخاطرش خودمو به مریضی زدم که برم بشه پرستارم بعد فهمیدم متاهلع🤦🤦🤦🤧

دیگه تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که کم کم از فکر و خیال و فشار زندگی مکانیسم نعشه رو فعال کنم

مثلا کیا

مثلا معلم ها فضای کاریشون خیلی مناسبه و اکثر آقایون اینو میپسندن 

بعضی پزشکا وکیلا با آدم هایی که موقعیت های خوب دارن در ارتباطن 

این سه دسته ازدواجاشون بهتر از یه سری شغل های دیگس

والا من که حوصله دعوا ندارم فقط نظرات رو میخونم یا نظرم عوض میشه یا نه ولی من خودم اعتقاد دارم کادر ...

ببین من سه از آدمای نزدیک زندگیم پرستارن و هر سه مینالن که فضای بیمارستان خوب نیس خیلی خیانت زیاده روابط بین همکارها خیلی باز و آزاده 

شغل خود اسی به نظرم

پرستارام کیوتن 

یه سری کارا وقتی قشنگن که بدون درخواست انجام بشن ، نه وقتی خودت بگی !- تو زبان لری یه قربون صدقه هست که به نظرم از زیباترین قربون صدقه هاست میگن : هِناسَم وِ خِرِت یعنی نفس هام فدات همینقدر قشنگ ( :💕′️