2777
2789
عنوان

من‌هیچ‌دوستی‌ندارم…

78 بازدید | 8 پست

سلام به همه شبتون به‌خیر

آقا من وقتی نظرات بقیه رو درمورد ادم هایی که ازدواج میکنن، دانشگاه می‌رن ، از اون محله و ساختمون ، محل کار و غیره دور میشن و ارتباطشون رو با ادمای اطرافشون حدود میکنن ، میخوندم تعجب میکردم و به احتمال قوی ، درمورد منم این دلخوری ها زیاد پیش اومده 

ولی وقتی از یه مقطع و مکانی فاصله میگیرم ، ترجیح میدم با آدمای مربوط به اون زمان و مکان هم ارتباطمو کمرنگ کنم.

نمیدونم چرا ، شاید الان که فکر میکنم هیچوقت ارتباطات عمیق انسانی  و تجربه نکردم 😂😂 خیلی حس ارزشمندی باید باشه 

شما دوستی هاتون در چه سطحیه؟ دلبسته و دلتنگ دوستتون میشید؟ 

اگه دوستی عمیق و طولانی دارید ، امیدوارم خدا حفظش کنه براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم هیچ دوستی ندارم و با دیگران هم صمیمی نمیشم.مهمونی نمیرم و مهمونم ندارم ....کلا اینجوری راحتم.. ...

وای گفتی ، منم اصلا نمیتونم به جز خانواده ام کسی رو ۷ روز بیشتر ببینم یا حتی تلفنی حرف بزنم ، انگار باطری اجتماعی بودنم تموم میشه تا یک ماه دیگه